Βρήκε μετά από 30 χρόνια την κόρη της που της είπαν ότι πέθανε στη γέννα και ήταν πια άντρας (pics)

Gazzetta team
Βρήκε μετά από 30 χρόνια την κόρη της που της είπαν ότι πέθανε στη γέννα και ήταν πια άντρας (pics)
Μια μητέρα έπαθε το απόλυτο σοκ, όταν βρήκε μετά από 30 χρόνια την κόρη της, η οποία της είπαν ότι πέθανε στη γέννα, και ενώ το παιδί της άλλαξε φύλο, έχοντας και οικογένεια!

Αυτή η πραγματικά απίστευτη ιστορία συνέβη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, με την 47χρονη Tina Bejarano να ζει το απόλυτο σοκ, μαθαίνοντας πως το παιδί της, που της είπαν ότι πέθανε 15 λεπτά αφότου γεννήθηκε πριν από 30 χρόνια, ζει και μάλιστα, έχει, πλέον, τη δική του οικογένεια!

Το ίδιο το παιδί, εξάλλου, εντόπισε τη μητέρα του, στέλνοντάς της email!

Η γυναίκα γέννησε όταν ήταν μόλις 17 χρόνων, με τη μάνα της να της λέει ότι το παιδί γεννήθηκε άρρωστο και πως, τελικά, δεν τα κατάφερε.

«Την επόμενη μέρα της γέννας, ήρθε και μου είπε ότι το μωρό πέθανε 15 λεπτά αφότου γεννήθηκε. Ότι δεν τα κατάφερε, γιατί ήταν άρρωστο», θυμάται η Tina Bejarano, η οποία αποκάλυψε, μάλιστα, πως επί τρεις δεκαετίες, η ίδια και ο σύζυγός της, δεν ξέχασαν ποτέ το μωρό, το οποίο «γιόρταζαν» κάθε χρόνο στα γενέθλιά του!

Η αλήθεια, ωστόσο, ήταν άλλη, διότι το μωρό έζησε!

Πριν από, περίπου, έναν χρόνο, λοιπόν, η Tina έλαβε ένα να email, στο οποίο, ένας άγνωστος -μέχρι τότε- αποστολέας, της έγραφε: «Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε, γιατί όπως φαίνεται, είσαι η μητέρα μου»! Η Tina, όπως καταλαβαίνετε, τα έχασε και δέχθηκε δίχως δεύτερη σκέψη να κάνει τεστ DNA, το οποίο και απέδειξε πως, πράγματι, ήταν η κόρη, που έφερε στον κόσμο πριν από 30 χρόνια!

Μόνο που, σήμερα, η Kristin Cooke είναι ένας 30χρονος άντρας, καθώς έχει κάνει αλλαγή φύλου και μάλιστα, έχει, πλέον, τη δική του οικογένεια!

Κάτι που δεν απασχολεί διόλου την τρισευτυχισμένη Tina, που βρήκε και πάλι το παιδί της -το οποίο, για την ιστορία, δόθηκε για υιοθεσία, τελικά, πέντε μέρες μετά τη γέννησή του, σε οικογένεια στο Λας Βέγκας. Ο σύζυγος της Tina, ονόματι Eric Gardere, δεν είναι ο πατέρας του Kristin, αλλά, όπως λέει, μιλάνε κάθε μέρα και τον φωνάζει γιο του και εκείνος τον λέει μπαμπά.

Η Tina και ο Eric αναμένεται να συναντηθούν με τον Kristin και τη σύζυγό του για να γνωριστούν (και να γνωρίσουν και το εγγόνι) από κοντά τον Νοέμβριο, αφού ζουν σε διαφορετικές πολιτείες.