«Δεν θα είμαι πλέον πρόβλημα»: Το απελπισμένο μήνυμα στην γυναίκα του πριν αυτοκτονήσει

Gazzetta team
«Δεν θα είμαι πλέον πρόβλημα»: Το απελπισμένο μήνυμα στην γυναίκα του πριν αυτοκτονήσει
Ένας άνδρας πατέρας δυο παιδιών, αυτοκτόνησε στα 47 του και λίγο πριν κρεμαστεί έστειλε ένα απελπισμένο μήνυμα στη γυναίκα του.

Ο David Clamp, όπως ήταν το όνομά του, είχε χάσει πρόσφατα την μητέρα του και μετά από αυτό δεν ήταν καλά.

Όπως αναφέρει η σύζυγός του, ήταν καταθλιπτικός και δούλευε πολλές ώρες. Μάλιστα περνούσε ελάχιστο χρόνο με την οικογένειά του.

Είχε παρατηρήσει εναλλαγές στην διάθεσή του και ακόμα και ένα χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας του η κατάστασή του πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.

«Κοιμόταν συνέχεια στον καναπέ», ανέφερε και συνέχισε «ήταν διαβητικός και έτρωγε σοκολάτες. Δεν ασχολιόταν με τα παιδιά. Κάποια στιγμή πίστεψα ότι είχε σχέση».

Η γυναίκα του, Sarah Clamp, προσπάθησε να τον βοηθήσει και τον προέτρεψε να πάει σε κάποιον ειδικό όμως αυτός αρνιόταν.

Η κατάσταση αυτή οδήγησε το ζευγάρι στο διαζύγιο, ενώ ο 47χρονος είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει ξανά λίγο καιρό πριν, όμως τον έσωσε η πρώην γυναίκα του.

Της υποσχέθηκε πως δεν θα το κάνει ξανά και πήγε τελικά σε ειδικό. Όπως φάνηκε όμως ήταν αποφασισμένος και τελικά τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας του, η Sarah τον βρήκε κρεμασμένο.

Όπως ανέφερε η πρώην σύζυγός του, ο 47χρονος πριν αυτοκτονήσει της είχε στείλει ένα μήνυμα που έγραφε «Δεν θα είμαι πια πρόβλημα».

Όμως εκείνη δεν το είδε γιατί ήταν έξω και το κινητό της είχε κλείσει από μπαταρία.

Πλέον νιώθει τύψεις και πιστεύει πως αν είχε δει το μήνυμα ίσως να τον είχε προλάβει.