Ο θετός πατέρας του κοριτσιού που είναι νάνος «σπάει» τη σιωπή του: «Είναι ενήλικη και έχω αποδείξεις γι' αυτό» (vids)

Gazzetta team
Ο θετός πατέρας του κοριτσιού που είναι νάνος «σπάει» τη σιωπή του: «Είναι ενήλικη και έχω αποδείξεις γι' αυτό» (vids)
Σε σήριαλ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση του κοριτσιού που είναι νάνος καθώς ο θετός της πατέρας υποστηρίζει πως όντως είναι ενήλικη και ισχυρίζεται πως έχει αποδείξεις γι' αυτό.

Οι θετοί γονείς του κοριτσιού, που πάσχει από μια σπάνια μορφή νανισμού, την εγκατέλειψαν και μετακόμισαν σε άλλη πόλη, ενώ ισχυρίζονται πως δεν είναι παιδί αλλά ενήλικη.

Πλέον αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εγκατάλειψη ανηλίκου και υποστήριξαν πως προσπάθησε να τους σκοτώσει.

Ο θετός πατέρας της Μάικλ Μπαρνέτ, αποφάσισε να «σπάσει» την σιωπή του αναφέροντας πως δεν πιστεύει ότι θα πάει φυλακή καθώς το κορίτσι είναι ενήλικη και μάλιστα συνεχίζει να υποστηρίζει ότι προσπάθησε να τους σκοτώσει.

Μάλιστα τόνισε πως έχει χαρτιά υπογεγραμμένα από ειδικούς που αναφέρουν πως η Ναταλία ήταν 22 ετών.

Σύμφωνα με τον θετό πατέρα, τον Ιούνιο του 2012, οι ​​Barnetts υπέβαλαν αίτηση στο ανώτατο δικαστήριο της επαρχίας Marion στην Indianapolis της Ιντιάνα για να διορθωθεί η ηλικία της Natalia ώστε να μπορέσει να λάβει την κατάλληλη ψυχιατρική θεραπεία.

Ο Μπαρνέτ μιλώντας στην DailyMailTV, ανέφερε πως ο δικαστής Gerald S. Zore αποδέχτηκε τους ισχυρισμούς του ζευγαριού και αναθεώρησε την ημερομηνία γέννησης της Natalia αλλάζοντας την ηλικία της από οκτώ σε 22 ετών.

Το κορίτσι πλέον έχει υιοθετηθεί από άλλη οικογένεια, ενώ πριν από λίγες μέρες, μια γυναίκα που υποστηρίζει πως είναι η βιολογική της μητέρα, ανέφερε πως δεν είναι ενήλικη αλλά παιδί.