Slogun:Ο Γιακουμάκης συνεχίζει να φορτώνει με γκολ το MLS αλλά δεν μας έκανε στην Ελλάδα, είχαμε καλύτερο εμείς.

FOLLOW US

Slogun:Ο Γιακουμάκης συνεχίζει να φορτώνει με γκολ το MLS αλλά δεν μας έκανε στην Ελλάδα, είχαμε καλύτερο εμείς.
BWIN stripe gif

Εκλογικοί αντιπρόσωποι μετρούσαν επιστολικές ψήφους και έπαθαν αλλεργία

Gazzetta team
Εκλογικοί αντιπρόσωποι μετρούσαν επιστολικές ψήφους και έπαθαν αλλεργία
Εννέα εκλογικοί αντιπρόσωποι στο Κόσοβο παρουσίασαν δερματικά προβλήματα, εξανθήματα και κνησμό, όταν ήρθαν σε επαφή με φακέλους που περιείχαν επιστολικές ψήφους και έφτασαν ταχυδρομικά από τη Σερβία.

Από την κλινική λοιμωδών νόσων στην Πρίστινα επιβεβαιώθηκε ότι εισήχθησαν εννέα γυναίκες, που εργάζονταν στην κεντρική εφορευτική επιτροπή ως καταμετρητές ψήφων και παρουσίασαν συμπτώματα αλλεργίας.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

Αναφέρθηκε επίσης ότι οι ασθενείς έφεραν εξανθήματα στα άνω άκρα και στο πρόσωπο, αισθάνονταν φαγούρα και δύο έκαναν εμετό.

ΜΜΕ στην Πρίστινα μεταδίδουν δηλώσεις εφημερευόντων ιατρών του Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, όπου παρουσιάστηκαν αρχικά οι ασθενείς, και υποστηρίζουν ότι στα δάχτυλα των εννέα γυναικών βρέθηκαν ίχνη σκόνης η σύνθεση της οποίας δεν είναι ακόμη γνωστή.

Η αστυνομία του Κοσόβου διενεργεί έρευνα ενώ δείγματα δερματικού ιστού αναλύονται εργαστηριακά.

Από την κεντρική εφορευτική επιτροπή ανακοινώθηκε ότι διακόπτεται προσωρινά η καταμέτρηση 3.700 ψήφων που έφτασαν από την Σερβία ταχυδρομικά.

Το Βελιγράδι αντέδρασε άμεσα.

Το γραφείο για το Κόσοβο της σερβικής κυβέρνησης κατήγγειλε ότι πρόκειται για προσπάθεια νοθείας του αποτελέσματος με στόχο να εισαχθεί στη Βουλή κάποιος Σέρβος βουλευτής πιστός στην Πρίστινα. Στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου στο Κόσοβο, η πολιτική παράταξη «Σερβική Λίστα» που υποστηρίζεται από το Βελιγράδι έλαβε το 95% των ψήφων στις σερβικές περιοχές και καταλαμβάνει και τις δέκα έδρες (επί συνόλου 120 εδρών) που ανήκουν στην εθνική κοινότητα των Σέρβων.

Πηγή: reader.gr