Αστυνομικοί προσπαθούν να γλιτώσουν δολοφόνο 9χρονης από το λιντσάρισμα (vids)

Gazzetta team
Αστυνομικοί προσπαθούν να γλιτώσουν δολοφόνο 9χρονης από το λιντσάρισμα (vids)
Η 9χρονη έχασε την ζωή της από μία λάθος εκτίμηση του δολοφόνου που νόμιζε οτι θα έχανε την αποθήκη στην οποία ζούσε.

Αδυνατεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους το μέγεθος της τραγωδίας, αλλά και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της ένα 9χρονο κορίτσι.

Το περιστατικό συνέβη στο Σάρατοφ της Ρωσίας, την Τετάρτη το πρωί, όταν έφυγε από το σπίτι της για να πάει στο σχολείο, στο οποίο όμως δεν έφτασε ποτέ.

Οι γονείς όμως το κατάλαβαν το μεσημέρι όταν άργησε να γυρίσει στο σπίτι, με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στις αρχές.

Οι τοπική αστυνομία και εθελοντές άρχισαν να σαρώνουν την περιοχή, αλλά όσο περνούσε η ώρα και η μικρή δεν έδινε σημάδια ζωής, οι ελπίδες μειώνονταν.

Μέχρι που την Πέμπτη το απόγευμα βρέθηκε νεκρή σε ένα γκαράζ-αποθήκη, περίπου 70 μέτρα από το σπίτι της.

Δράστης είναι ένας 35χρονος, ο οποίος μάλιστα ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο το σοκ.

Και αυτό γιατί όπως είπε το κορίτσι πέρασε το πρωί από το σημείο αυτό και τον ρώτησε αν είναι δικό του. Επειδή όμως ο συγκεκριμένος χώρος δεν ήταν δικό τους και τον είχε καταλάβει χωρίς να ρωτήσει κάποιον, θεώρησαν πως ιδιοκτήτες ήταν οι γονείς του.

Έτσι, την τράβηξε μέσα και την σκότωσε...

Την ίδια ώρα, κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί για να λιντσάρουν τον δράστη, με την ένταση να ανεβαίνει όταν εντόπισαν ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Το περικύκλωσαν και παρά τις διαβεβαιώσεις οτι δεν είχαν τον 35χρονο εκείνη επέμεναν να τους παραδοθεί για να τον τιμωρήσουν εκεί.