Αγόρι δολοφονήθηκε σε σχολείο επειδή έμενε πολύ ώρα στην τουαλέτα

Gazzetta team
Αγόρι δολοφονήθηκε σε σχολείο επειδή έμενε πολύ ώρα στην τουαλέτα
Το παιδί δολοφονήθηκε το 1980, από άτομο του προσωπικού του σχολείου, το οποίο φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά.

Ένα αγόρι επτά ετών, δολοφονήθηκε το 1980 σε ένα από τα καλύτερα Καθολικά σχολεία της Σκωτίας.

Το παιδί ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, από άτομο που ανήκε στο προσωπικό του σχολείου, επειδή καθυστερούσε να βγει από την τουαλέτα!

Αυτό ανακάλυψαν οι Αρχές μετά από την έρευνα που έκαναν.

Σύμφωνα με έναν πρώην μαθητή του σχολείου, ο οποίος ονομάζεται Έντουαρντ, ο Aldo πέθανε μετά από ξυλοδαρμό.

Μάλιστα την αποτρόπαια πράξη διέπραξε ο «θρησκευτικός αδελφός τους» όπως είπε. Ο Αδελφός Γερμανός, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν David McKell.

Ο Έντουαρντ ήταν επίσης μαθητής σ' αυτό το σχολείο και ο «θρησκευτικός αδελφός» τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Ωστόσο ,αρχικά, το σχολείο δήλωσε πως το παιδί πέθανε από καρδιακή ανακοπή.

Στην μαρτυρία του ο Έντουαρντ αναφέρει πως ο Mckell τον ανάγκαζε να συμμετέχει σε παράξενα τελετουργικά με απώτερο σκοπό να τον βιάσει.

Παράλληλα ανέφερε «ίσως δεν θα έπρεπε να είμαι τόσο δειλός και να καταγγείλω το περιστατικό, όμως δεν το έκανα. Ίσως είχα καταφέρει να σώσω το παιδί και να μην πεθάνει».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μάρτυρας, Edward, ήταν στο σχολείο την δεκαετία του 1960, ωστόσο άκουσε τι πραγματικά συνέβη από γνωστούς του.

Όμως κατέληξε στο συμπέρασμα πως σίγουρα το παιδί πέθανε από ξυλοδαρμό και όχι από καρδιακή ανακοπή επειδή πάντα ο βιαστής του απειλούσε πάντα τα παιδιά πως αν μιλήσουν θα καταλήξουν νεκρά.