Μητέρα «έδωσε» τον γιο της στην αστυνομία, καθώς σχεδίαζε μαζική επίθεση στο σχολείο του (pics & vid)

Gazzetta team
Μητέρα «έδωσε» τον γιο της στην αστυνομία, καθώς σχεδίαζε μαζική επίθεση στο σχολείο του (pics & vid)
Ο 17χρονος είχε γράψει τα πάντα στο ημερολόγιό του, το οποίο ανακάλυψε η μητέρα του και αποφάσισε να τον καταγγείλει στις αρχές.

Μπροστά σε ένα απίστευτο δίλημμα, το οποίο κανένας γονιός δεν θέλει να ζήσει, βρέθηκε μία μητέρα στις ΗΠΑ.

Η Νικόλ (σ.σ περισσότερα στοιχεία της δεν έχουν γίνει γνωστά) ανακάλυψε το ημερολόγιο του γιου του και δεν έχασε την ευκαιρία να του ρίξει μία ματιά. Μόνο αυτά που διάβασε εκεί, της προκάλεσαν τρόμο...

Και αυτό γιατί ο 17χρονος, στις σελίδες του, περιέγραφε με λεπτομέρειες το πως σχεδίαζε να πραγματοποιήσει μία μαζική επίθεση στο College Place High School, ανήμερα της θλιβερής επετείου της σφαγής στο λύκειο του Κολουμπάιν, όπου έχασαν την ζωή τους 15 άτομα και τραυματίστηκαν 24.

Όταν του ζήτησε εξηγήσεις, εκείνος είπε πως δεν πρόκειται για κάποιο σχέδιο επίθεσης, αλλά μία φανταστική ιστορία. Ωστόσο δεν πείστηκε και έτσι πήρε την δύσκολη απόφαση να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

«Ήταν καταστροφικό. Ξέρω οτι έκανα ό,τι μπορούσα και πως έκανα την σωστή επιλογή. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που τα παιδιά τους πάνε στο συγκεκριμένο σχολείο και οι ζωές του θα άλλαζαν τα πάντα», είπε στο CBS.

Σύμφωνα με το σχέδιό του νεαρού, θα είχε μαζί του εκρηκτικά και όπλα, ενώ το τέλος προέβλεπε την αυτοκτονία του ίδιου.