«Άρρωστη» εκδίκηση: Χώρισαν και έστειλε στην μητέρα της βίντεο που έκαναν σεξ

Gazzetta team
«Άρρωστη» εκδίκηση: Χώρισαν και έστειλε στην μητέρα της βίντεο που έκαναν σεξ
Ένας 21χρονος έσπευσε να στείλει πορνογραφικά βίντεο της πρώην φίλης του στη μητέρα της, μετά τον χωρισμό τους.

Ο 21χρονος Steven Balmont, από το Κάρντιφ, ήταν ερωτευμένος με την 37χρονη, την οποία γνώρισε ενώ φοιτούσε στο κολέγιο.

Σε μια άρρωστη πράξη εκδίκησης, ο Balmont έστειλε δύο βίντεο στη μητέρα και σε δύο φίλους της, στα οποία έκαναν σεξ.

Η εισαγγελέας Kathryn Lane δήλωσε: «Το περιστατικό την έκανε να νιώθει άγχος και κατάθλιψη. Είπε ότι δεν μπορεί να φάει σωστά. Λέει ότι δεν μπορεί να εργαστεί και δεν βγαίνει επειδή φοβάται ότι θα δει τον εναγόμενο».

Στο δικαστήριο Crown Court του Κάρντιφ ακούστηκε ότι το ζευγάρι ήταν μαζί για δύο με τρία χρόνια πριν η σχέση αρχίσει να «χαλάει».

Ο δικηγόρος του Τζόναθαν Λιούις είπε: «Όταν η σχέση άρχισε να παραπαίει, το πήρε σκληρά. Ήταν η πρώτη του μεγάλη σχέση. Η πρώτη φορά που αγάπησε τόσο».

Ο Μπαλμόντ παραδέχτηκε πως ήταν ένοχος για αποκάλυψη σεξουαλικής φωτογραφίας ή ταινίας χωρίς τη συναίνεση του ενός με την πρόθεση να προκαλέσει δυσφορία.

Το δικαστήριο άκουσε τον Balmont και δέχτηκε ότι η αντίδρασή του ήταν «αποτρόπαιη» αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν πρόλαβε να βλάψει την πρώην του τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους.

Ωστόσο ο δικαστής Rhys Rowlands υποστήριξε πως ήταν η «απόλυτη ανοησία». «Τέτοιες συμπεριφορές προκαλούν μεγάλη ανησυχία και μεγάλη αγωνία στα θύματα»,ανέφερε.

Ο δικαστής δήλωσε ότι η συμπεριφορά του Balmont «έγινε σε ένα βαθμό από την ανωριμότητά του».

Είπε επίσης για την μητέρα του θύματος: «Η αποστολή τέτοιου είδους βίντεο σε μια κυρία της ηλικίας της είναι άσχημη και αηδιαστική».

Ο κ. Balmont τιμωρήθηκε με ποινή 30 εβδομάδων με αναστολή, 20 ημέρες παρακολούθηση από ειδικούς και 150 μέρες εθελοντική εργασία.

Επίσης του απαγορεύτηκε η επαφή με το θύμα του για 3 χρόνια.