Μπάρμαν πατέρας δυο παιδιών μέθυσε και βίασε 14χρονη σε πολυτελές θέρετρο

Gazzetta team
Μπάρμαν πατέρας δυο παιδιών μέθυσε και βίασε 14χρονη σε πολυτελές θέρετρο
Ο μπάρμαν, ο οποίος παραδέχεται ότι έχει σεξουαλική επαφή με την 14χρονη, κατηγορείται ότι της έδινε να πιει αλκοόλ όλη τη νύχτα μόλις λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα πέρυσι, ενώ η κοπέλα ήταν σε οικογενειακές διακοπές.

Ένας 55χρονος πατέρας κατηγορείται για τον βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού στο υπόγειο ενός ελβετικού χιονοδρομικού κέντρου.

Ο άνδρας δεν ζήτησε την ταυτότητα του κοριτσιού και της έδωσε δωρεάν αλκοολούχα ποτά όλη τη νύχτα στο θέρετρο του Zermatt.

Ισχυρίζεται πως του είπε ότι ήταν 20 ετών και ότι το σεξ ήταν συναινετικό. Στην Ελβετία, η νόμιμη ηλικία συγκατάθεσης είναι 16. Η σεξουαλική επαφή με άτομα κάτω των 15 ετών θεωρείται νόμιμος βιασμός.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Walliser Bote, η κοπέλα, η οποία δεν ήταν παρούσα στο δικαστήριο για την ακρόαση, δήλωσε: «Το πρωί, αφού ξύπνησα με σκισμένα ρούχα, το κορμί μου πονούσε και δεν ήξερα γιατί».

Ο ψυχολόγος πρότεινε στο κορίτσι να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο Visp της Ελβετίας.

Ο εισαγγελέας πιέζει για τετραετή ποινή φυλάκισης και δεκαετή απαγόρευση εξόδου από την Ελβετία.

Ο πατέρας του κοριτσιού είπε ότι η προτεινόμενη ποινή είναι πολύ μικρή.

Συγκεκριμένα ανέφερε στο δικαστήριο: «48 μήνες για τον βιαστή της κόρης μου είναι πολύ λίγοι. Έχει καταστρέψει τη ζωή της καθώς και τη ζωή της οικογένειάς μας».

Ο εικαζόμενος βιασμός συνέβη τη νύχτα της 19ης Δεκεμβρίου 2018. Η έφηβη πήγε στο μπαρ του ξενοδοχείου γύρω στις 21:00 για να πιει ένα αλκοολούχο ποτό.

Μετά την εξυπηρέτησή της χωρίς να ελέγξει την ταυτότητά της, φέρεται να συνέχισε να σερβίρει τα δωρεάν ποτά της όλο το βράδυ.

Σύμφωνα με αναφορές, το κορίτσι είχε πιει τόσα ποτά που δύσκολα μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε.

Ο μπάρμαν προσφέρθηκε να την πάει στο δωμάτιο αλλά αντ 'αυτού φέρεται να την έσυρε κάτω στο υπόγειο και τη βίασε.

Την επόμενη μέρα η οικογένεια πήγε να δει τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου για την υπόθεση. Ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία. Αλλά δεν υπήρχαν μάρτυρες για τον υποτιθέμενο βιασμό.

Στο δικαστήριο, ο άντρας ζήτησε συγγνώμη, αλλά επέμεινε ότι το σεξ ήταν συναινετικό.

Παραδέχεται ότι έπρεπε να ζητήσει την ταυτότητά της και ισχυρίστηκε ότι του είπε ότι ήταν 20 ετών.

Η υπόθεση συνεχίζεται και η ετυμηγορία αναμένεται σε λίγες εβδομάδες.