Έβαλαν τεράστιο διαφημιστικό poster του «Εξολοθρευτή» σε κλινική εκτρώσεων και εξαγριώθηκε το προσωπικό (pic)

Gazzetta team
Έβαλαν τεράστιο διαφημιστικό poster του «Εξολοθρευτή» σε κλινική εκτρώσεων και εξαγριώθηκε το προσωπικό (pic)
Οι υπάλληλοι της κλινικής τα έχασαν βλέποντας την πινακίδα και διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Μάρκετινγκ για βραβείο...

Το προσωπικό σε μια κλινική εκτρώσεων στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας είναι εξαγριωμένο, αφού κάποιος είχε τη φαεινή, πραγματικά, ιδέα, να τοποθετήσει ένα τεράστιο διαφημιστικό poster του «Εξολοθρευτή» έξω ακριβώς από το κτίριο! Η αφίσα διαφημίζει, φυσικά, το επερχόμενο ''Terminator: Dark Fate'', που βγαίνει στις αίθουσες σε λίγο καιρό.

Οι υπάλληλοι της κλινικής, λοιπόν, τα έχασαν βλέποντας την τεράστια πινακίδα και διαμαρτυρήθηκαν έντονα, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η διαφημιστική πινακίδα να βρίσκεται ήδη σε διαδικασία καθόδου...

Ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων δήλωσε: «Είναι ατυχές και προφανώς ακατάλληλο αυτό το πράγμα. Ξεκινήσαμε ήδη να ψάχνουμε τρόπους για να κατέβει και θα κατέβει. Και θέλουμε να μάθουμε και ποιος έδωσε την άδεια για να τοποθετηθεί εδώ».

Η κλινική σκέφτεται να βγάλει και μία ανακοίνωση σχετικά με την αμφιλεγόμενη αφίσα, μόλις ολοκληρώσει, όμως, την έρευνά της για το πώς τοποθετήθηκε ο... Εξολοθρευτής έξω από το κτίριο.

Να σημειώσουμε πως οι εκτρώσεις στην πολιτεία του Κουίνσλαντ αποποινικοποιήθηκαν μόλις τον Οκτώβριο του 2018, και οι γυναίκες έκτοτε μπορούν να κάνουν άμβλωση κατόπιν αιτήματος μέχρι και μετά από 22 εβδομάδες εγκυμοσύνης.