Λευκοί μαθητές κακοποίησαν μαύρη συμμαθήτριά τους: Της έκοψαν τα ράστα (vid)

Gazzetta team
Λευκοί μαθητές κακοποίησαν μαύρη συμμαθήτριά τους: Της έκοψαν τα ράστα (vid)
Θύμα κακοποίησης από συμμαθητές της καταγγέλλει ότι έπεσε μία μαθήτρια στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Η 12χρονη Αμάρι Άλεν ανέφερε πως το περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια του διαλλείματος στο ιδιωτικό σχολείο στο οποίο φοιτά.

Σύμφωνα με τη μαθήτρια, τρεις λευκοί συμμαθητές της την κρατούσαν με το ζόρι και την αποκαλούσαν άσχημη, όσο έκοβαν κάποια από τα ράστα της.

«Τα αγόρια ήρθαν καταπάνω μου και μου έκλεισαν το στόμα με τα χέρια τους. Μου έβαλαν τα χέρια πίσω από την πλάτη μου και άρχισαν να μου κόβουν τα μαλλιά ενώ μου έλεγαν ότι είμαι άσχημη. Μου πήραν το κολατσιό και το έφαγαν μπροστά μου, μου έλεγαν ότι δεν μου αξίζει και πως πρέπει να λιμοκτονίσω».

Να σημειωθεί ότι η 12χρονη φοιτά στο Immanuel Christian School, και εκεί είναι δασκάλα η σύζυγος του αντιπρόεδρου των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, Κάρεν. Το σχολείο και η τοπική αστυνομία ερευνούν το περιστατικό.

Η οικογένεια της κοπέλας λέει πως δεν γνώριζε για το περιστατικό, μέχρι που η γιαγιά της παρατήρησε πως τα μαλλιά της δεν είχαν όλα το ίδιο μήκος. «Ήταν πολύ επώδυνο για μένα να βλέπω κάτι τέτοιο», δήλωσε η Σίνθια Άλεν και πρόσθεσε: «θέλω να δω να αποβάλλονται αυτά τα παιδιά από το σχολείο. Θέλω να γίνει κάτι».

Πηγή: reader.gr