Αξιωματούχος του ΝΑΤΟ ζητά να προστατευτεί από τη ρωσική απειλή η «Θάλασσα του Ασίμοφ» που δεν υπάρχει (pic)

Gazzetta team
Αξιωματούχος του ΝΑΤΟ ζητά να προστατευτεί από τη ρωσική απειλή η «Θάλασσα του Ασίμοφ» που δεν υπάρχει (pic)
Σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά...

Τα στενά όρια της Γης, ίσως και του Γαλαξία μας, φαίνεται πως ξεπερνάει πια η επιθετικότητα της Ρωσίας.

Ένας Αμερικανός αξιωματούχος του ΝΑΤΟ, ονόματι Paul Beckley, ανακάλυψε ένα νέο, πιθανό σημείο σύγκρουσης, τόσο κρίσιμο όσο ο Περσικός Κόλπος -όπου αναμένεται, για πολλοστή φορά και πολύ σύντομα, να γίνει της μουρλής.

Προφανώς, λοιπόν, με βάση τα λεγόμενά του, η μυστηριώδης «Θάλασσα του Ασίμοφ» χρειάζεται την προστασία του ΝΑΤΟ. Τώρα. Άμεσα.

Αν δεν σας προλάβαμε και βρίσκεστε ήδη στο Google, ψάχνοντας πού είναι αυτό, ελάτε πίσω. Πουθενά είναι η απάντηση!

«Τα πρόσφατα γεγονότα στον Περσικό Κόλπο και τη Θάλασσα του Ασίμοφ δείχνουν πως οι ναυτικές δυνάμεις και οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ πρέπει να είναι σε επιφυλακή και σε θέση να βρίσκουν και να εξουδετερώνουν νάρκες», δήλωσε ο Beckley, «ο οποίος, προφανώς, έχει ταξιδέψει σε απομακρυσμένους γαλαξίες, που δεν είναι προσβάσιμοι σε χώρες που δεν ανήκουν στο ΝΑΤΟ», αναφέρει κοροϊδευτικά -και όχι άδικα- το ρωσικό RT, που αφορμή έψαχνε βέβαια...

Η Θάλασσα του Ασίμοφ δεν είναι, φυσικά, πραγματική τοποθεσία. Πρόκειται απλά για λάθος.

Ένα λάθος, ωστόσο, που έμεινε σχεδόν μία ώρα δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα κοτζάμ ΝΑΤΟ, με αποτέλεσμα οι Ρώσοι να ξεσαλώσουν, «γλεντώντας» τον αξιωματούχο του ΝΑΤΟ, που λογικά θα έχει χάσει τον ύπνο του. Ή και όχι.

Ο Beckley, για να το κλείσουμε, εννοούσε τη «Θάλασσα του Αζόφ», στη Μαύρη Θάλασσα, που συνορεύει από βόρεια με την Ουκρανία, ανατολικά με τη Ρωσία και δυτικά με την Κριμαία.