Ένα 4χρονο κοριτσάκι μαχαίρωσε τον 9χρονο αδελφό της (pics)

Gazzetta team
Ένα 4χρονο κοριτσάκι μαχαίρωσε τον 9χρονο αδελφό της (pics)
Τα συνολικά 5 αδέλφια είχαν μείνει μόνα τους στο σπίτι, κάτω από άθλιες συνθήκες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 9χρονου αγοριού.

Μπροστά σε μία απίστευτη υπόθεση ήρθαν οι αρχές στην Φλόριντα, όταν κλήθηκαν να επέμβουν για τον τραυματισμό ενός 9χρονου στο πίσω μέρος του κεφαλιού του με μαχαίρι.

Όπως αποδείχθηκε, δράστης ήταν η 4χρονη αδελφή του, η οποία τον τραυμάτισε κατά λάθος...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τα 5 αδέλφια, ηλικίας από 4 έως και 9 ετών, είχαν μείνει μόνα τους στο σπίτι, χωρίς την επίβλεψη κάποιου μεγαλύτερου.

Η μητέρα τους είχε φύγει το πρωί για να πάει στην δουλειά, ενώ η γιαγιά τους είχε πάει να την πάρει, δίχως να προσέχει κάποιος τα παιδιά.

Τους είχε δώσει όμως ένα κινητό τηλέφωνο, προκειμένου να καλέσουν σε περίπτωση ανάγκης.

Κάποια στιγμή λοιπόν, το μικρότερο σε ηλικία παιδί, ένα 4χρονο κοριτσάκι πήρε ένα μαχαίρι και το πέταξε. Αυτό βρήκε στην τηλεόραση, έκανε γκελ και έκοψε τον 9χρονο αδελφό της στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Αμέσως ένα από τα παιδιά προσπάθησε να πάρει επικοινωνήσει με την γιαγιά και την μητέρα τους, όμως κανείς δεν σήκωσε το τηλέφωνο.

Στη συνέχεια επιχείρησε να πάρει την αστυνομία, όμως αντί για το 911 (σ.σ. είναι το αντίστοιχο 100) πληκτρολόγησε 991.

Έτσι βγήκε στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού για να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες που κάλεσαν τις αρχές.

Αυτές όταν έφτασαν εκεί, διαπίστωσαν οτι εκτός από τον τραυματισμό, τα παιδιά ζούσαν σε άθλιες συνθήκες, όντας βρώμικα και γεμάτα τσιμπήματα από έντομα.

Το παιδί μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο και είναι πλέον καλά στην υγεία του, ενώ στην μητέρα και την γιαγιά των παιδιών ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση ανηλίκων, με τα παιδιά να είναι πλέον σε ειδικές εγκαταστάσεις.