Σοκάρει το σποτ για τις ένοπλες επιθέσεις στα σχολεία των ΗΠΑ (vid)

Gazzetta team
Σοκάρει το σποτ για τις ένοπλες επιθέσεις στα σχολεία των ΗΠΑ (vid)
Ένα βίντεο που πραγματικά σοκάρει κυκλοφόρησε ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς και σε αυτό πρωταγωνιστούν μαθητές από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ, εκεί όπου το 2012, o 20χρονος Άνταμ Λάντζα άνοιξε πυρ σκοτώνοντας 27 ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους ήταν 20 παιδιά.

«Τα απαραίτητα για την επιστροφή στο σχολείο» είναι ο τίτλος του βίντεο το οποίο ξεκινώντας δείχνει ένα αγόρι να μιλά για τα αθλητικά παπούτσια του, τρέχει στον διάδρομο και πίσω άλλα παιδιά που ουρλιάζουν γιατί γίνεται χαμός από πυροβολισμούς. Ένα κορίτσι πάλι, βοηθά στο να κλείσει η πόρτα του γυμναστηρίου του σχολείου για να μην εισχωρήσει σε αυτό ο δράστης.

Μία άλλη μαθήτρια πάλι, προσπαθεί με την κάλτσα της να φτιάξει έναν αυτοσχέδιο επίδεσμο για το τραυματισμένο πόδι μιας συμμαθήτριάς της, ενώ τέλος μία τρίτη μαθήτρια φαίνεται στο βίντεο να είναι κρυμμένη στις τουαλέτες και με δάκρυα στα μάτια επικοινωνεί με τη μητέρα της, μέσω κινητού, την ώρα που τα βήματα κάποιου ακούγονται, πιθανότατα του δράστη και της γράφει "σ «αγαπώ μαμά»... .

Το βίντεο καταλήγει λέγοντας: «Αυτή είναι η επιστροφή και γνωρίζετε τι ακριβώς σημαίνει αυτό».