Έκανε καταγγελία για... τρομοκρατικό χτύπημα σε έκθεση για να μην πάει εκεί με τους γονείς του!

Gazzetta team
Έκανε καταγγελία για... τρομοκρατικό χτύπημα σε έκθεση για να μην πάει εκεί με τους γονείς του!
Άραγε γιατί δεν ήθελε με τίποτα να πάει;

Άλλος κάνει ψευδή καταγγελία για βόμβα πχ σε πλοίο, γιατί έχει καθυστερήσει και δεν θέλει να το χάσει. Άλλος προειδοποιεί για τρομοκρατικό χτύπημα, έτσι, για να κάνει πλάκα. Γενικά είναι αρκετές οι περιπτώσεις που κάποιος έχει κάνει μια ψευδή καταγγελία για τους δικούς του λόγους.

Όμως η περίπτωση ενός 22χρονου στο Λος Άντζελες, είναι πρωτοφανής. Ο νεαρός άνδρας κατήγγειλε πως πρόκειται να γίνει επίθεση με πυροβολισμούς σε έκθεση, επειδή δεν ήθελε να πάει εκεί με τους γονείς του.

Ο Erik Villasenor έστειλε ένα μήνυμα με email στον σύλλογο του Los Angeles County Fair ότι «κάποιος σχεδίαζε να κάνει κάνει επίθεση σε εκθεσιακό κέντρο». Στόχος του ήταν να προκαλέσει αναταραχή και χάος ώστε να το προβάλλει σαν δικαιολογία στους γονείς του και να μην πάνε εκεί.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

Η αστυνομία ανέφερε πως αν και ακούγεται παράξενο, ωστόσο αυτή είναι η αλήθεια. Ο Villasenor, ο οποίος ζει με τους γονείς του, κρατείται στη φυλακή Pomona City και αναμένεται να καταβάλει εγγύηση 20.000 δολαρίων.

Η Έκθεση County του Λος Άντζελες είναι ένα μηνιαίο φεστιβάλ στη Pomona που τραβάει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, οι διοργανωτές δαπάνησαν πρόσφατα 200.000 δολάρια για να ενισχύσουν την ασφάλεια στους εκθεσιακούς χώρους.

Το ενδεχόμενο να πει απλά πως δεν ήθελε να πάει μάλλον δεν του πέρασε από το μυαλό...