Τραγουδίστρια απειλούσε ότι θα φέρει... παρέα φίδια και κινδυνεύει με φυλακή

Gazzetta team
Τραγουδίστρια απειλούσε ότι θα φέρει... παρέα φίδια και κινδυνεύει με φυλακή
Η τραγουδίστρια το έχει κάνει αρκετές φορές και έχει ξεκινήσει έρευνα εις βάρος της.

Γνωστή Πακιστανή τραγουδίστρια κατηγορείται από τοπικό πρακτορείο προστασίας άγριας πανίδας για ένα βίντεο που ανήρτησε, στο οποίο έχει για "πρωταγωνιστές" φίδια και εναν κροκόδειλο.

Στο βίντεο η τραγουδίστρια αναφέρεται στον πρωθυπουργό, Narendra Modi και αντιμετωπίζει πρόστιμο αλλά και δύο χρόνια φυλάκιση.

Μάλιστα, δημοσιεύθηκε αρχικά στο κανάλι της στο YouTube και στην συνέχεια στην τοπική τηλεόραση. Η Pirzada "επιτίθεται" στον Modi και λέει ότι οι φίλοι της θα είναι ειδικά δώρα γι 'αυτόν.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

«Δείτε τι έχω προετοιμάσει για σας. Ετοιμαστείτε να πεθάνετε στην κόλαση. Και αυτοί οι φίλοι μου θα σας γιορτάσουν», λέει στο κλιπ πριν παρουσιάσει τους απειλητικούς φίλους της, συμπεριλαμβανομένου ενός αλιγάτορα.

Το βίντεο, το οποίο φέρεται να γυρίστηκε στο σαλόνι της στη Λαχόρη, πρωτεύουσα της επαρχίας Πουντζάμπ του Πακιστάν, έχει από τότε συγκεντρώσει σχεδόν 100.000 εμφανίσεις, κάνοντας πρωτοσέλιδα σε ινδικά και πακιστανικά μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, το Τμήμα Προστασίας και Πάρκων Άγριας Ζωής του Πουντζάμπ ξεκίνησε μια έρευνα. Ο Πακιστανός νόμος για την άγρια ​​φύση απαγορεύει τη διατήρηση των ζώων αυτών όπως τα κατοικίδια ζώα, δήλωσε ο επίτροπος Sohail Ashraf για την προστασία της άγριας πανίδας, όπως ανέφερε το

Πακιστάν News International, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει άδεια για τη νομιμοποίηση της ιδιοκτησίας τους.

Ο υπάλληλος δήλωσε ότι η Pirzada επανειλημμένα εμφάνιζε εξωτικά ζώα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και το διαβόητο κλιπ της προβλήθηκε στην τηλεόραση.