Έφευγε για διακοπές και πέταξε το αεροπλάνο ο ίδιος επειδή δεν εμφανίστηκε ο πιλότος (vid)

Gazzetta team
Έφευγε για διακοπές και πέταξε το αεροπλάνο ο ίδιος επειδή δεν εμφανίστηκε ο πιλότος (vid)
Ενδεχομένως να τον ανακηρύξουν υπάλληλο της χρονιάς.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο πιο αφοσιωμένος υπάλληλος, αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν ήθελε να χάσει ούτε λεπτό από τις διακοπές του.

Ο λόγος για έναν πιλότο της EasyJet που έφευγε για διακοπές στην Ισπανία και πετούσε με αεροπλάνο της εταιρείας που εργάζεται.

Όμως ξεκίνησαν οι καθυστερήσεις, καθώς ο πιλότος του αεροσκάφους δεν εμφανιζόταν.

Έτσι, αφού είχε μαζί του την ταυτότητα και την άδεια του πήρε τηλέφωνο στην εταιρεία και ρώτησε αν μπορεί ο ίδιος να πετάξει το αεροπλάνο. Όπως είπε: "38 δευτερόλεπτα αργότερα μου τηλεφώνησαν πίσω και είπαν: Σε παρακαλούμε θερμά μπορείς να πετάξεις το αεροπλάνο στο Αλικάντε;"

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

Ο ίδιος μάλιστα κατά τη διάρκεια της πτήσης, αστειεύτηκε με τους επιβάτες, επειδή ήταν ντυμένος για διακοπές και όχι με την στολή του: "Εάν είστε εντάξει o πιλότος σας να μοιάζει με αυτό σήμερα, θα πάμε στο Αλικάντε".

Ένας εκπρόσωπος της EasyJet επιβεβαίωσε τα γεγονότα, λέγοντας ότι ο Bradley που πετούσε το αεροπλάνο ήταν "πλήρως σύμφωνος με τους κανονισμούς καθώς είχε την άδεια πτήσης και την ταυτότητα του πιλότου μαζί του".

"Είμαστε ευγνώμονες που ένας από τους πιλότους μας ταξίδευε από το Μάντσεστερ στο Αλικάντε στις 2 Σεπτεμβρίου με την οικογένειά του και προσφέρθηκε να πραγματοποιήσει την πτήση", δήλωσε ο εκπρόσωπος της EasyJet.