Πήγε να πιάσει τον φακό του και σφήνωσε ανάμεσα από τα βράχια για 4 μέρες (pics & vid)

Gazzetta team
Πήγε να πιάσει τον φακό του και σφήνωσε ανάμεσα από τα βράχια για 4 μέρες (pics & vid)
O 28χρονος μάζευε ακαθαρσίες νυχτερίδων, όταν του έπεσε ο φακός και στην προσπάθειά του να τον πιάσει, σφήνωσε ανάμεσα από δύο μεγάλους βράχους.

Όσοι έχετε την ταινία «127 ώρες» που στηρίζεται σε περιστατικό με τον Aron Ralston, ο οποίος έμεινε σφηνωμένος στα βράχια του Bluejohn Canyon για 5 μέρες, μέχρι να βρει την δύναμη να κόψει το χέρι του και να απελευθερωθεί, δεδομένα θα βρείτε πολλές ομοιότητες με το περιστατικό που έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες στην Καμπότζη.

Ο Sum Bora έφυγε από το σπίτι του την Κυριακή, προκειμένου να πάει να μαζέψει περιττώματα από νυχτερίδες, προκειμένου να τα πουλήσει ως λίπασμα και να βγάλει χρήματα για να ζήσει την οικογένειά του.

Την ώρα όμως που βρισκόταν σε μία βραχώδη περιοχή μέσα στην ζούγκλα, του έπεσε ο φακός του και επιχείρησε να τον πάρει. Μόνο που γλίστρησε, έπεσε και σφηνώθηκε ανάμεσα από δύο μεγάλους βράχους.

Έχοντας περάσει τρεις μέρες από την ημέρα που έφυγε, η οικογένειά του άρχισε να ανησυχεί, με τον αδελφό του να ψάχνει στο βουνό Τσάκρι για να τον βρει. Τον εντόπισε λοιπόν την Τετάρτη και ειδοποίησε τις αρχές, με την επιχείρηση απεγκλωβισμού του 28χρονου να κρατάει περίπου 10 ώρες.

Στο διάστημα αυτό, ειδικό συνεργείο με περίπου 200 ανθρώπους, έσπαγε τους βράχους, προκειμένου να του δώσει χώρο και να μπορέσει να απελευθερωθεί.