Δρομέας πήρε στο κυνήγι και «συνέλαβε» επιδειξία που την παρενόχλησε (vid)

Gazzetta team
Δρομέας πήρε στο κυνήγι και «συνέλαβε» επιδειξία που την παρενόχλησε (vid)
Αντιμέτωπη με έναν θρασύτατο επιδειξία βρέθηκε μία γυναίκα την ώρα που έκανε τζόγκινγκ σε παραλιακό δρόμο της πόλης Κέιμπριτζ στην Μασαχουσέτη.

Πιο αναλυτικά, η νεαρή δρομέας έκανε την καθιερωμένη της γυμναστική νωρίς το πρωί, όταν ένας άντρας που εκείνη την στιγμή ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, άρχισε να της επιδεικνύει το μόριό του, ρωτώντας την ταυτόχρονα αν ήθελε να το αγγίξει.

Η πράξη του αυτή αρχικά προκάλεσε έκπληξη στη νεαρή δρομέα, η οποία όμως αποφάσισε να μην αφήσει αναπάντητη την πρόκληση του άντρα, αρχίζοντας να κατευθύνεται προς το μέρος του με άγριες διαθέσεις.

Ο τελευταίος άρχισε να απομακρύνεται με βήμα ταχύ, σηκώνοντας απολογητικά τα χέρια του, ωστόσο αυτό φάνηκε πως δεν στάθηκε αρκετό για το θύμα, που τον ακολούθησε και κατάφερε τελικά να τον ακινητοποιήσει λίγα μέτρα πιο κάτω, όμως η καθυστέρηση άφιξης των αρχών, έδωσαν στον δράστη πολύτιμο χρόνο ώστε να αποδράσει.

Η στιγμή της παρενόχλησης αλλά κι η καταδίωξή του από τη γενναία γυναίκα καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας, με την ίδια να καλεί τους συμπολίτες της να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψή του επιδειξία, ενώ μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, αφού δήλωσε «αηδιασμένη», κατέληξε με την φράση: «ήταν νωρίς το πρωί και δεν είχα καμία απολύτως όρεξη αν δω το μικρό του πέος».