Ο μητροπολίτης Μόρφου ξαναχτυπά: «Οι ομοφυλόφιλοι... βρωμάνε» (vid)

Gazzetta team
Ο μητροπολίτης Μόρφου ξαναχτυπά: «Οι ομοφυλόφιλοι... βρωμάνε» (vid)
Δεν έχουν τέλος τα «χτυπήματα» από τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο και τις... επιστημονικές του γνώσεις πάνω στην ομοφυλοφυλία.

Αφού «παρέδωσε μαθήματα σεξουαλικής αγωγής» εξηγώντας πώς ένα παιδί γίνεται ομοφυλόφιλο διευκρινίζοντας ότι αυτό «σχετίζεται με την σεξουαλική συμπεριφορά των γονέων και ιδιαιτέρως με τις προτιμήσεις της μητέρας», τώρα, στην ίδια -πραγματικά επική- ομιλία, δηλώνει ότι οι ομοφυλόφιλοι... βρωμούν και αυτή την... «ιδιαίτερη μυρωδιά» την αντιλαμβάνονται οι μοναχοί.

Μάλιστα, προς... επίρρωσιν των λεγομένων του, ο Μητροπολίτης Μόρφου χρησιμοποίησε και το εξής παράδειγμα:

«Πήγε ένας ομοφυλόφιλος σε ένα άνθρωπο του Θεού και, όπως πέρασε από δίπλα του, ο μοναχός του είπε: "ε νεαρέ, έλα να σου πω. Σταμάτα αυτό που κάνεις. Μην πηγαίνεις με διάφορους, θα κολλήσεις καμιά αρρώστια. Πηγαίνεις με διάφορους και κάνεις κάποια πράγματα". Ο νεαρός τον ρώτησε πώς το κατάλαβε και ο μοναχός απάντησε "όπως πέρασες, βρωμούσες. Έβγαινε μια μπόχα, η αρσενοκοιτία έχει συγκεκριμένη μυρωδιά και το γνωρίζω". Μετά από αυτό η οικογένεια του συγκεκριμένου ανθρώπου προσευχόταν κάθε μέρα, μετά "θεραπεύτηκε" και... ευωδίαζε».

«Δεν σας λέω παραμύθια, αυτοί είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας» είπε εν κατακλείδι ο Μητροπολίτης Νεόφυτος.

Το σχετικό απόσπασμα ανέβασε στο Facebook η κοινότητα Accept-LGBTI Cyprus, σημειώνοντας πως τα λόγια του μητροπολίτη αποτελούν ξεκάθαρη ρητορική μίσους, αφού παρακινούν τους ανθρώπους να βλέπουν τους ομοφυλόφιλους ως μιάσματα, μολυσμένους και επικίνδυνους για την κοινωνία.

Πηγή: reader.gr