20 χρόνια κάθειρξη σε δασκάλα που αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της

Gazzetta team
20 χρόνια κάθειρξη σε δασκάλα που αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της
Σε 20 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε η Μπρίτανι Ζαμόρα που είχε πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του μαθητή της που αποπλάνησε και τον παρακαλούσε να βρουν μία συμβιβαστική λύση.

Στην τηλεφωνική συνομιλία που καταγράφτηκε, ακούγεται η Ζαμόρα να λέει στον πατέρα του 13χρονου μαθητή της «να τα βρουν» εξωδικαστικά.

Η 27χρονη δασκάλα που μπήκε κι αυτή στο πνεύμα της εποχής, να κάνουν δηλαδή σεξ οι δασκάλες με μαθητές τους, ακούγεται να λέει στον πατέρα: «Μπορούμε να βρεθούμε να το συζητήσουμε; Μπορούμε να τα βρούμε χωρίς την αστυνομία;».

Ο δε πατέρας του μικρού παιδιού της απαντά: «Ναι, ναι αυτό θα κάνουμε, θα σου δώσω την ευκαιρία να το ξανακάνεις αυτό και σε άλλο παιδί».

Η Ζαμόρα έδωσε το τηλέφωνο στο σύζυγό της, που είχε πιστέψει ότι δεν έχει κάνει τίποτα με το παιδί.

Τότε ο πατέρας της απάντησε: «Η γυναίκα σου αποφάσισε να γίνει τέρας σε ένα παιδί. Θυσίασε πνευματικά το γιο μου. Καταλαβαίνεις τι έχει πάθει ένας 13χρονος που έχει κάνει σεξ με μια δασκάλα; Μπορείς να το καταλάβεις», με τον άντρα της να του ανταπαντά: «Δεν νομίζω ότι έκαναν σεξ, δεν το νομίζω».

«Θα μάθεις την αλήθεια σε λίγες ημέρες», του λέει ο πατέρας και του έκλεισε το τηλέφωνο.

Από την αστυνομία και την έρευνά της προέκυψε ότι η Ζαμόρα έκανε σεξ με τον νεαρό τρεις φορές από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι τις 8 Μαρτίου, τόσο στο σχολείο, όσο και εκτός, στο Γκουντγίαρ του Φοίνιξ της Αριζόνα.

Μάλιστα, σε μία περίπτωση έκανε στοματικό σεξ στο αγόρι μέσα στην τάξη.

Η κατάληξη ήταν 20 χρόνια φυλακή, αφού η Ζαμόρα παραδέχθηκε την ενοχή της για σεξουαλική επαφή με ανήλικο, μια και δεν μπορούσε με τίποτα να το καταρρίψει, καθώς υπήρχαν μαρτυρίες και συμμαθητών.