Απίστευτο τρολάρισμα στον Τραμπ: Έβαλε μπαστούνια του γκολφ στο προεδρικό έμβλημα (pic)

Gazzetta team
Απίστευτο τρολάρισμα στον Τραμπ: Έβαλε μπαστούνια του γκολφ στο προεδρικό έμβλημα (pic)
Δυο αντί για ένα κεφάλι και μπαστούνια του γκολφ αντί για βέλη στο έμβλημα της αμερικανικής προεδρίας.

Εξαιρετικά ευφάνταστο ήταν το τρολάρισμα που επιφύλασσε άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του, στην νεολαιίστικη οργάνωση Turning Point που σύμφωνα με την ιστοσελίδα της είναι μια οργάνωση για «την ελευθερία της αγοράς και το μικρότερο κράτος».

Σε μια προβολή του εμβλήματος της αμερικανικής προεδρίας, ο καθιερωμένος αετός, αντί για ένα είχε δυο κεφάλια, ενώ στο αριστερό του πόδι, αντί για βέλη κρατούσε μπαστούνια του γκολφ. Το τρολάρισμα ήταν βέβαια προσαρμοσμένο στον ίδια τον πρόεδρο Τραμπ. Ο μεν δικέφαλος αετός ώστε να θυμίζει τα περί ρωσικής παρέμβασης στις εκλογές του 2016, τα δε μπαστούνια του γκολφ εξαιτίας της αγάπης του Τραμπ για το σπορ. Το τρολάρισμα, που δεν έχει αντιληπτό αμέσως, αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα Washington Post.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ούτε ο οργανισμός Turning Point USA, ούτε κάποιος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου ήταν σε θέση να εξηγήσουν πώς προέκυψαν αυτές οι "τροποποιήσεις" στον αετό. Ενδέχεται να επρόκειτο για σκόπιμη φάρσα ή για απλό λάθος κάποιου που βρήκε την εικόνα στο διαδίκτυο και δεν παρατήρησε τις διαφορές.

Ένας αναγνώστης της Post που το επισήμανε είπε ότι είδε αυτήν την ψεύτικη σφραγίδα ή κάποια παρόμοια σε μια σελίδα που πουλάει διάφορα προϊόντα, όπως μπλουζάκια και πουλόβερ.