Αποκεφάλισε τη μητέρα της κι άφησε το κεφάλι της στην πόρτα των γειτόνων (pics & vid)

Gazzetta team
Αποκεφάλισε τη μητέρα της κι άφησε το κεφάλι της στην πόρτα των γειτόνων (pics & vid)
Σαν μία από τις «πιο τρομακτικές σκηνές εγκλημάτων» περιέγραψαν οι αστυνομικοί τη δολοφονία της Ρία Καμιλιέρι από την κόρη της Τζέσικα στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με αυστραλιανά ΜΜΕ, η 25χρονη αποκεφάλισε τη μητέρα της και άφησε το κεφάλι της στην πόρτα ενός γειτονικού σπιτιού. Μάλιστα, φέρεται να σκότωσε τη μητέρα της μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πρωτοφανές έγκλημα συνέβη την Κυριακή στο Σίδνεϊ και όταν κλήθηκαν στο σημείο, τρόμαξαν και οι ίδιοι με την αγριότητα του εγκλήματος. «Αν και είμαστε εκπαιδευμένοι να ανταποκρινόμαστε σε ιδιαίτερες συνθήκες, είναι γεγονός ότι πρόκειται για απίστευτο έγκλημα. Είναι μία από τις πιο τρομακτικές σκηνές στις οποίες έχουμε κληθεί ποτέ» δήλωσε ο Μπρετ ΜακΦάντεν, αστυνομικός, σε δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Τζέσικα Καμιλιέρι ήταν μέσα στα αίματα όταν χτύπησε την πόρτα των γειτόνων της και τους είπε ότι σκότωσε τη μητέρα της. Το σώμα της άτυχης 57χρονης βρέθηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα The Australian, μέσα στο σπίτι και έφερε «πολλαπλά» τραύματα ενώ το κεφάλι της στο διπλανό πεζοδρόμιο.

Οι γείτονες δήλωσαν στο News.com.au ότι έτρεξαν στο σπίτι των Καμιλιέρι όταν άκουσαν τον καυγά και τότε είδαν το κεφάλι της 57χρονης μπροστά από το σπίτι τους. Αν και ο ΜακΦάντεν δεν επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα περί αποκεφαλισμού της γυναίκας, είπε ότι το θύμα σέχτηκε πλήθος μαχαιριών κατά την «τρομακτική επίθεση».

Το 4χρονο αγόρι, ανιψάκι της μητροκτόνου και εγγονός του θύματος, δέχτηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Τζέσικα Καμιλίερι εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Κυριακή και ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να κουνήσει τα δάχτυλά της σωστά ή να ξεπλύνει το αίμα μετά από «το περιστατικό» και δήλωσε ότι βρίσκεται «σε αγχώδη κατάσταση» και ότι αντιμετωπίζει πολλά ψυχικά προβλήματα.

Πηγή: reader.gr