Σε μονομαχία με... push-ups καλεί τον Τραμπ ο Τζο Μπάιντεν

Gazzetta team
Σε μονομαχία με... push-ups καλεί τον Τραμπ ο Τζο Μπάιντεν
Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ προκάλεσε τον Πλανητάρχη σε έναν διαγωνισμό Push-ups, θέλοντας να καταδείξει την κακή σχέση του Τραμπ με την γυμναστική.

Ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος στα 76 του χρόνια είναι το φαβορί για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2020, είπε σήμερα ότι θα προκαλούσε τον Ντόναλντ Τραμπ σε έναν διαγωνισμό κάμψεων, εφόσον εκείνος εξέφραζε αμφιβολίες για την ηλικία και την υγεία του.

«Θα του έλεγα «έλα, Ντόναλντ, έλα. Πόσα push ups θέλεις να κάνεις, φίλε μου;» είπε ο βετεράνος πολιτικός στην εκπομπή Morning Joe του MSNBC.

Ο Ρεπουμπλικάνος δισεκατομμυριούχος, υποψήφιος για μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο, προτάσσει συνεχώς την ηλικία του πολιτικού αντιπάλου του, αν και δεν έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, αφού ο ίδιος είναι 73 ετών, για να υποστηρίξει ότι δεν έχει καμία ελπίδα να εκλεγεί τον Νοέμβριο του 2020.

Τον Φεβρουάριο, ο γιατρός του Λευκού Οίκου είχε επιδοκιμάσει «την πολύ καλή κατάσταση της υγείας» του Ντόναλντ Τραμπ, ακόμα κι αν οι εξετάσεις του είχαν αποκαλύψει ότι είχε δείκτη μάζας σώματος που φλέρταρε με την παχυσαρκία.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν γυμνάζεται σχεδόν καθόλου, εκτός των τακτικών παρτίδων γκολφ που παίζει.