Λευκός καρχαρίας κλέβει με τρομακτικό τρόπο την ψαριά δύο αντρών (vid)

Gazzetta team
Λευκός καρχαρίας κλέβει με τρομακτικό τρόπο την ψαριά δύο αντρών (vid)
Μάχη με τον χειρότερο εφιάλτη τους έδωσαν δύο ψαράδες στην Καλιφόρνια, οι οποίοι είδαν την ψαριά τους να εξαφανίζεται στα σαγόνια ενός λευκού καρχαρία μήκους τριών μέτρων.

Τον «Χάρο» με τα μάτια τους είδαν δύο ψαράδες στα ανοιχτά του Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, όταν διαπίστωσαν ότι ένας Μεγάλος Λευκός Καρχαρίας ετοιμαζόταν να αρπάξει την λεία τους, που κρεμόταν από την μικρή βάρκα τους.

Οι δύο άντρες είχαν μόλις πιάσει στις πετονιές τους ένα μεγάλο ψάρι, όμως αδυνατούσαν να το τραβήξουν στο κατάστρωμα του σκάφους τους.

Χωρίς, όμως, να προλάβουν να συνειδητοποιήσουν το γιατί, ο καρχαρίας μήκους σχεδόν τριών μέτρων, έκανε την εμφάνισή του κάτω από την επιφάνεια του νερού, έχοντας αρπάξει ήδη το ψάρι από την ουρά και το κομμάτιαζε με αστραπιαία ταχύτητα.

Μάλιστα, ήταν τόση η δύναμη του καρχαρία, που το μικρό αλιευτικό σκάφος άρχισε να στροβιλίζεται ανεξέλεγκτα, αναγκάζοντας τους δύο άντρες να κόψουν με μαχαίρι τις πετονιές ώστε να μην διακινδυνεύσουν μία πιο κοντινή συνάντηση με τον κορυφαίο θηρευτή των ωκεανών.

Η χαμένη «μάχη» τους καταγράφηκε από την κάμερα ενός εκ των ψαράδων κι όπως είναι προφανές κάνει τον γύρο του διαδικτύου.