Φρίκη στην Ουκρανία: Κρατούσε αλυσοδεμένο τον γιο του στον αχυρώνα για να «μάθει τρόπους» (pics)

Gazzetta team
Φρίκη στην Ουκρανία: Κρατούσε αλυσοδεμένο τον γιο του στον αχυρώνα για να «μάθει τρόπους» (pics)
Αποτροπιασμό και οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την ουκρανική κοινωνία η υπόθεση του βασανισμού και της εγκληματικής κακοποίησης ενός 6χρονου αγοριού από τον ίδιο του τον πατέρα και την μητριά του. Σκληρές εικόνες.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 6χρονος εντοπίστηκε στον αχυρώνα δίπλα στο σπίτι όπου διέμενε με τον πατέρα και τη σύζυγό του, αλυσοδεμένος και με εμφανή τραύματα, συνέπεια των αλλεπάλληλων ξυλοδαρμών του.

Η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν ο 6χρονος μίλησε στους φίλους του για όσα περνούσε σε καθημερινή βάση στο σπίτι του, οι οποίοι με τη σειρά τους αποκάλυψαν τις φρικιαστικές λεπτομέρειες στους γονείς τους και στην αστυνομία.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας συνελήφθη άμεσα μαζί με την νέα του σύζυγο, ενώ απολογούμενος στους αστυνομικούς δήλωσε πως αυτή είναι η «εκπαιδευτική μέθοδος για να διαπαιδαγωγήσει τον γιο του».

Ο μικρός μεταφέρθηκε άμεσα σε τοπικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως ήταν και υποσιτισμένος, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κριθεί η τύχη του, καθώς η μητέρα του βρίσκεται έγκλειστη σε σωφρονιστικό κατάστημα.