Λίντσαραν μέχρι θανάτου συμμαθητή τους επειδή έκατσε σε... λάθος θέση στην τάξη (vid)

Gazzetta team
Λίντσαραν μέχρι θανάτου συμμαθητή τους επειδή έκατσε σε... λάθος θέση στην τάξη (vid)
Οργή κι αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της ειδεχθούς δολοφονίας ενός 17χρονου μαθητή από την Ινδία, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου με σιδερένιες και ξύλινες ράβδους από ομάδα συμμαθητών του επειδή έκατσε σε λάθος θρανίο κατά τη διάρκεια μαθήματος.

Ο 17χρονος μαθητής εμφανίζεται σε βίντεο λίγες στιγμές πριν αφήσει την τελευταία του πνοή να είναι ημίγυμνος και να δέχεται τα απανωτά χτυπήματα αρκετών νεαρών παιδιών, πριν τον οδηγήσουν σε απόμερο σημείο μακριά από το σχολείο, όπου κι αργότερα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης, αφορμή για τη δολοφονία του άτυχο μαθητή που φοιτούσε σε σχολείο της πόλης Ντόρια στην βόρεια Ινδία ήταν η απόφασή του να κάτσει σε λάθος θέση κατά τη διάρκεια μαθήματος, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση ομάδας συμμαθητών του, οι οποίοι και τον πρόσταξαν να αλλάξει θέση.

Ο Ραντζίτ Κουμάρ Σινγκ, που είχε καθίσει σε ένα από τα μπροστινά θρανία της αίθουσας διδασκαλίας για να βλέπει την παράδοση του μαθήματος από τον καθηγητή αρνήθηκε να υποκύψει στις απειλές των συμμαθητών του, οι οποίοι μία ημέρα αργότερα του έστησαν ενέδρα έξω από το σχολείο με τα προαναφερθέντα τραγικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, ένας εκ των δραστών του λιντσαρίσματος του Σινγκ ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη μερικές ημέρες αργότερα, ενώ το βίντεο είναι στη διάθεση των αρχών ώστε να συλληφθούν κι οι υπόλοιποι μαθητές που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό και τη δολοφονία του 17χρονου μαθητή.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk