Δεκάχρονη έσωσε την μικρή της αδερφή από βέβαιο πνιγμό σε πισίνα (vid)

Gazzetta team
Δεκάχρονη έσωσε την μικρή της αδερφή από βέβαιο πνιγμό σε πισίνα (vid)
Σωτήρια στάθηκαν τα αντανακλαστικά ενός δεκάχρονου κοριτσιού στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, όταν διαπίστωσε πως η τρίχρονη αδερφούλα της βρισκόταν σχεδόν αναίσθητη μέσα στην πισίνα.

Η Τζάιλα Κάλις βρισκόταν έξω από την πισίνα όταν αντιλήφθηκε τον θανάσιμο κίνδυνο στον οποίο βρισκόταν η μικρή Κάλι, καθώς η τελευταία εγκλωβίστηκε κάτω από την επιφάνεια του νερού εξαιτίας του σωσιβίου που βρισκόταν τοποθετημένο στη μέση της.

Το τριών ετών κοριτσάκι κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το σωσίβιό του, ωστόσο βρέθηκε στα βαθιά νερά της πισίνας, με αποτέλεσμα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα να χάσει την μάχη και να αρχίσει να βυθίζεται, με εμφανή τον κίνδυνο να επέλθει το μοιραίο.

Για καλή της τύχη όμως, η δεκάχρονη Τζάιλα δεν δίστασε στιγμή και βουτώντας στο νερό, έφτασε στην αδερφή της, τραβώντας την έξω από την πισίνα κι ειδοποιώντας αμέσως τον υπεύθυνο του χώρου, άρχισε τις διαδικασίες για την τεχνητή αναπνοή.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο κι άντρες της αστυνομίας, που με γενναιότητα κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή της 3χρονη Κάλι, η οποία έμεινα για σχεδόν δέκα λεπτά χωρίς σφυγμό.

Λίγο αργότερα, η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου η κατάστασή της σταθεροποιήθηκε, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα πήρε εξιτήριο, χωρίς να αντιμετωπίζει πλέον κάποιο πρόβλημα, ενώ οι άντρες της αστυνομίας κι οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο εξήραν τα αντανακλαστικά της Τζάιλα, καθώς χωρίς την αποφασιστική της συνδρομή, το περιστατικό θα είχε εξελιχθεί σε τραγωδία.