Φυγάς θα παραδοθεί αν συγκεντρώσει 15.000 likes (pic)

Gazzetta team
Φυγάς θα παραδοθεί αν συγκεντρώσει 15.000 likes (pic)
To Facebook και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γνωστό ότι δεν αποτελούν απλώς εύκολο τρόπο επικοινωνίας, αλλά για πολλούς είναι πλέον τρόπος ζωής. Όμως ένας 29χρονος στις ΗΠΑ, ονόματι Σιμς, κυριολεκτικά το... «τερμάτισε».

Ο Σιμς λοιπόν έχει σε βάρος του επτά εντάλματα σύλληψης και κρύβεται. Τα εντάλματα αφορούν διατάραξη της κοινής ειρήνης και ο κίνδυνο τραυματισμού ανηλίκου. Το σκέφτηκε λοιπόν, είδε πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα και αποφάσισε να παραδοθεί, αν η αφίσα που τον εικονίζει σαν καταζητούμενο συγκεντρώσει περισσότερα από 15.000 like στα social media...

Είπε λοιπόν πως όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των likes θα πάει μόνος του στο αστυνομικό τμήμα του Κονέκτικατ. Για να συμβεί όμως αυτό επικοινώνησε με τις αρχές μέσω Facebook, έκανε την πρόταση που έγινε αποδεκτή.

Το Associated Press επικοινώνησε με τον φυγά που είπε, ότι με την πρότασή του αυτή ήθελε να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους αστυνομικούς μετά τον τόσο κόπο που έχουν κάνει για να τον εντοπίσουν υποστηρίζοντας, ότι έχει κουραστεί να κρύβεται.