Ξέχασαν μέσα στο ταξί το νεογέννητο μωρό τους!

Gazzetta team
Ξέχασαν μέσα στο ταξί το νεογέννητο μωρό τους!
Αντιμέτωποι με τον χειρότερο εφιάλτη τους ήρθαν οι γονείς ενός νεογέννητου αγοριού στο Αμβούργο της Γερμανίας, όταν φεύγοντας από το μαιευτήριο για να μεταβούν στο σπίτι με το νέο μέλος της οικογένειάς τους, υπέπεσαν σε ένα απίστευτο ατόπημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο γονείς μαζί με το νεογέννητο που είχε τοποθετηθεί στο πορτ μπεμπέ του, βρίσκονταν εντός του οχήματος, όμως όταν το ταξί έφτασε στον τελικό του προορισμό, δηλαδή στην οικία της οικογένειας, οι γονείς αφού πλήρωσαν το αντίτιμο της κούρσας, αποβιβάστηκαν από το όχημα, ξεχνώντας στο εσωτερικό του, το τριών ημερών βρέφος.

Χρειάστηκαν σχεδόν δύο λεπτά για να διαπιστώσουν το παρολίγο ολέθριο σφάλμα τους, ωστόσο το ταξί είχε αναχωρήσει από το σημείο, χωρίς ούτε ο οδηγός να καταλάβει ότι το μωρό βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος.

Οι τρομοκρατημένοι γονείς ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές, ενημερώνοντας για την ύπαρξη του βρέφους μέσα στο ταξί, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν ταχύτατα οι έρευνες για τον εντοπισμό του οχήματος, ενώ ο αυτοκινητιστής αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την εργασία του και να επισκεφθεί εστιατόρια στο κέντρο του Αμβούργου.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο οδηγός επέστρεψε στο όχημά του, για να διαπιστώσει με τεράστια έκπληξη πως στο πίσω κάθισμα του ταξί βρισκόταν ακόμα το πορτ μπεμπέ με το βρέφος. Χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο, επικοινώνησε με την τοπική αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τους γονείς του νεογέννητου αγοριού, ενώ λίγη ώρα αργότερα η οικογένεια επανενώθηκε με δραματικό τρόπο και με τους «ξεχασιάρηδες» γονείς να ξεσπούν σε λυγμούς όταν αντιλήφθηκαν ότι η περιπέτειά τους είχε αίσιο τέλος.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk