Θρίλερ στη Γερμανία: Τρεις ένοικοι ξενοδοχείου βρέθηκαν νεκροί από βέλη βαλλίστρας

Gazzetta team
Θρίλερ στη Γερμανία: Τρεις ένοικοι ξενοδοχείου βρέθηκαν νεκροί από βέλη βαλλίστρας
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει μία εξαιρετικά περίεργη υπόθεση θανάτου τριών ενοίκων ξενοδοχείου στην βαυαρική πόλη Πασάου στην Γερμανία, καθώς στα άψυχα σώματά τους ήταν καρφωμένα βέλη βαλλίστρας.

Η μακάβρια ανακάλυψη των τριών σορών έγινε τις πρωινές ώρες της Κυριακής από το προσωπικό του ξενοδοχείου, ενώ δεν έγινε σαφές αν οι δύο γυναίκες κι ο άντρας που βρέθηκαν νεκροί είχαν σχέσεις μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την διεύθυνση του ξενοδοχείου που βρίσκεται πολύ κοντά στα σύνορα της Γερμανίας με την Αυστρία, οι τρεις ένοικοι δεν παρουσίασαν ύποπτη συμπεριφορά κατά την διαμονή τους στο ξενοδοχείο, ενώ άλλοι ένοικοι ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν αντιλήφθηκαν κάποιο περίεργο γεγονός.

Η γερμανική αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο του ξενοδοχείου, προσπαθώντας να εξακριβώσει τις συνθήκες θανάτου των τριών επισκεπτών, ενώ όπως έγινε αργότερα γνωστό τα τρία θύματα εντοπίστηκαν στο ίδιο δωμάτιο του ξενοδοχείου, παρά το γεγονός ότι οι κρατήσεις τους είχαν γίνει σε διαφορετικό χρόνο κι αφορούσαν ξεχωριστά δωμάτια.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στον χώρο εντοπίστηκαν και δύο βαλλίστρες, οι οποίες μεταφέρθηκαν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ η υπόθεση απασχολεί την πλειοψηφία των γερμανικών μέσων ενημέρωσης.

Πληροφορίες: dpa