Φοβόταν ότι o 9χρονος γιος της θα γινόταν serial killer και τελικά την δολοφόνησε (pics & vid)

Gazzetta team
Φοβόταν ότι o 9χρονος γιος της θα γινόταν serial killer και τελικά την δολοφόνησε (pics & vid)
Μπροστά σε ένα πρωτοφανές έγκλημα βρίσκονται οι αρχές της πολιτείας Μίσιγκαν των ΗΠΑ, καθώς η υπόθεση ενός 9χρονου αγοριού που κατηγορείται ότι σκότωσε τη θετή του μητέρα, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η κατάσταση, όμως, εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών του θύματος, η 52χρονη Πολίν Ράντολ είχε εκφράσει επανειλημμένα τους φόβους της, ότι ο 9χρονος γιος της θα γινόταν... serial killer.

Όλα ξεκίνησαν, την περασμένη Τρίτη όταν οι ενήλικες κόρες της Ράντολ, αφού απέτυχαν να επικοινωνήσουν μαζί της, επισκέφθηκαν το σπίτι όπου διέμενε στην πόλη Φον Ρίβερ με τον 9χρονο θετό γιο της, βρίσκοντας την μητέρα τους νεκρή, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για 9 years old boy kills mother

Οι υποψίες τους αρχικά στράφηκαν προς το ενδεχόμενο της ληστείας, όμως αφού δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης ή πάλης κι αφού δεν έλειπαν αντικείμενα αξίας, οι υποψίες στράφηκαν προς το 9χρονο αγόιρι, το οποίο σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ομολόγησε ότι δεν ήξερε τι έκανε και σκότωσε την μητέρα του.

Όπως είναι φυσικό, η υπόθεση αμέσως αναδείχθηκε σε νούμερο ένα θέμα συζήτησης στην πολιτεία, με πολλούς να μη μπορούν αν πιστέψουν ότι δράστης ενός τέτοιου εγκλήματος είναι ένα 9χρονο αγόρι, όταν όμως ήρθε στο φως το ιστορικό της ψυχικής υγείας του παιδιού, πολλοί πίστεψαν ότι όντως εκείνο βρίσκεται πίσω από το ειδεχθές έγκλημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο μικρός αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, καθώς κατά την κύησή του από τη βιολογική του μητέρα, η τελευταία έκανε τακτική χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο φως βγήκαν κι οι σχεδόν καθημερινές εκκλήσεις της άτυχης 51χρονης ώστε να βοηθηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, ώστε το παιδί να λάβει την πρέπουσα φροντίδα κι υποστήριξη.

thima

Οι ενήλικες θετές αδερφές του 9χρονου αγοριού, παρόλα αυτά, υποστηρίζουν πως το αγόρι δεν έλαβε την πρέπουσα φροντίδα από τους αρμόδιους φορείς, ενώ υποστηρίζουν πως η μητέρα τους όντως ανησυχούσε για την πορεία της υγείας του, αναφέροντας σε ψυχολόγο ότι φοβόταν ότι πραγματικά μεγάλωνε έναν serial killer.

Πλέον, ο 9χρονος παραμένει σε καθεστώς κράτησης μέχρι την οριστική διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν θα παραπεμφθεί σε δίκη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.