Ιπτάμενη κατσαρίδα άρχισε να κάνει βόλτες πάνω στον πρόεδρο των Φιλιππίνων την ώρα προεκλογικής ομιλίας (vid)

Gazzetta team
Ιπτάμενη κατσαρίδα άρχισε να κάνει βόλτες πάνω στον πρόεδρο των Φιλιππίνων την ώρα προεκλογικής ομιλίας (vid)
Ένα απίστευτο περιστατικό σημάδεψε την ομιλία του προέδρου των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε ενώπιον εκατοντάδων πολιτών της χώρας.

Φανατική θαυμάστρια του Φιλιππινέζου προέδρου Ντουτέρτε φάνηκε πως είναι μία κατσαρίδα, η οποία άρχισε να κόβει βόλτες πάνω στην μπλούζα του, την στιγμή μάλιστα που μιλούσε σε προεκλογική εκδήλωση στην πρωτεύουσα Μανίλα.

Τον «απρόσκλητο επισκέπτη» απομάκρυνε με μερικά χαρτιά μία από τις συνεργάτιδες του προέδρου της ασιατικής χώρας, ο οποίος δεν φάνηκε να συμμερίζεται την άποψη ότι η κατσαρίδα αισθάνθηκε οικεία μαζί του και κατηγόρησε το έντομο ως «δάκτυλο» της αντιπολίτευσης.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο αμφιλεγόμενος πρόεδρος των Φιλιππίνων έχει συγκεντρώσει αρκετές φορές πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά σε σχέση με την απόφασή του να επικηρύξει τους εμπόρους ναρκωτικών σε ολόκληρη την επικράτεια, υποσχόμενος αμοιβή σε όσους θα σκότωναν τους διακινητές αλλά και τους χρήστες ναρκωτικών, ακόμα και χωρίς τη διεξαγωγή καμίας επίσημης έρευνας από τις αρχές της χώρας.

Ως εκ τούτου, περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί στο νησιωτικό κράτους του Ειρηνικού ωκεανού, χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα σε δίκαιη δίκη, ενώ αρκετοί είναι κι όσοι έχουν λιντσαριστεί με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς καν να υπάρχει κάποια απόδειξη εμπλοκής τους με το εμπόριο ουσιών.