Κατακρεούργησε με 50 μαχαιριές την μητέρα του επειδή δεν του έδινε χρήματα για να αγοράσει κοκαΐνη (pics)

Gazzetta team
Κατακρεούργησε με 50 μαχαιριές την μητέρα του επειδή δεν του έδινε χρήματα για να αγοράσει κοκαΐνη (pics)
Ένα πρωτοφανές έγκλημα συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Βραζιλίας, καθώς ένας 32χρονος άντρας σκότωσε με 52 μαχαιριές την μητέρα του, όταν εκείνη αρνήθηκε να του δώσει χρήματα για να αγοράσει ναρκωτικά.

Ο Βίκτορ Σάντσες συνελήφθη σχεδόν αμέσως μετά το ειδεχθές έγκλημα, καθώς γείτονες της οικογένειας ειδοποίησαν την αστυνομία που έφθασε στο σημείο αντικρίζοντας την άτυχη γυναίκα μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Ο Σάντσες ανέφερε ότι πρώτα χτύπησε την 51χρονη μητέρα του με ένα γυάλινο βάζο στο κεφάλι, ρίχνοντάς την αναίσθητη στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια με ένα κουζινομάχαιρο την μαχαίρωσε περισσότερες από 50 φορές σε όλο της το σώμα.

Ο 32χρονος παραδέχτηκε ότι θύμωσε γιατί η μητέρα του αρνήθηκε να του δώσει την κάρτα της για να δανειστεί τα χρήματα που χρειαζόταν για να πάρει ναρκωτικές ουσίες.

Ο δράστης μόλις συνειδητοποίησε ότι η μητέρα του ήταν νεκρή, αφαίρεσε την αναληπτική της κάρτα κι έσπευσε αμέσως σε κοντινό τραπεζικό υποκατάστημα για να σηκώσει χρήματα, ενώ επιστρέφοντας στο διαμέρισμα συνελήφθη από άντρες της αστυνομίας.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός ότι ο 32χρονος προσπάθησε να κατηγορήσει τον σύντροφο της μητέρας του για το αποτρόπαιο έγκλημα, όμως οι αρχές δεν πείστηκαν από τα λεγόμενά του και του πέρασαν χειροπέδες.

Τελικά, μετά και την επιτόπια έρευνα στο σημείο του εγκλήματος έγινε σαφές, ότι ο τοξικομανής γιος ήταν ο δράστης της δολοφονίας, ενώ ο 32χρονος βρίσκεται πλέον προφυλακισμένος, εν αναμονή της δίκης του.