Ήρωας ταξιτζής οδήγησε καταζητούμενο βιαστή κατευθείαν στην αστυνομία (pics)

Gazzetta team
Ήρωας ταξιτζής οδήγησε καταζητούμενο βιαστή κατευθείαν στην αστυνομία (pics)
Ο οδηγός κατάλαβε από την συμπεριφορά του πως κάτι συνέβαινε και έτσι αποφάσισε, με κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας να τον πάει στην αστυνομία.

Για τους οδηγούς ταξί, έχουν ακουστεί πολλά αρνητικά. Ανεξαρτήτως τι πιστεύει κανείς, υπάρχουν πολλά καλά παραδείγματα που συνηγορούν στο αντίθετο.

Ένα από αυτά, είναι και ο Άγγλος οδηγός που αντιμετωπίζεται ως ήρωας τις τελευταίες ώρες στην πατρίδα του, καθώς κατάφερε να παραδώσει στην αστυνομία έναν καταζητούμενο βιαστή, ο οποίος στην μεγάλη λίστα των θυμάτων του είχε και ένα 11χρονο αγοράκι.

Το όλο σκηνικό έγινε την προηγούμενη Κυριακή, όταν ο Joseph McCann του έκανε σήμα να σταματήσει για να τον πάει στον προορισμό του.

«Κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά από τον τρόπο που συμπεριφερόταν και τα όσα μου έλεγε. Όπως για παράδειγμα να μην μπω σε κεντρικές λεωφόρους.

Έκρυβε συνέχεια το πρόσωπό μου και μου ζητούσε επίμονα να μην μπω στον Α34», είπε αρχικά ο οδηγός.

«Στην συνέχεια, είδα σε κάποια φάση έναν αστυνομικό να μην μιλάει με έναν πολίτη του. Του έπαιξα τα φώτα και σταμάτησα δίπλα του.

Μόλις σταμάτησα, αυτός άρχισε να με χτυπάει. Ο αστυνομικός μπήκε στο αυτοκίνητο και έβαλα τις παιδικές ασφάλειες. Κατάφερε όμως να ανοίξει την πόρτα, άρπαξε ένα σπασμένο γυαλί και άρχισε να τρέχει. Μπορέσαμε όμως να του μπλοκάρουμε τον δρόμο και να τον πιάσουμε».

Συνολικά ο Joseph McCann εμπλέκεται σε συνολικά 12 επιθέσεις, με τις ηλικίες των θυμάτων του να ξεκινούν από ένα παιδί 11 ετών και έφταναν μέχρι μία 71χρονη.