Ντοκουμέντο: Ρατσιστική επίθεση με μαχαίρι μέσα στην φυλακή (vid)

Gazzetta team
Ντοκουμέντο: Ρατσιστική επίθεση με μαχαίρι μέσα στην φυλακή (vid)
Οι εικόνες από την επίθεση που έγινε σε τέσσερις κρατούμενους που φορούσαν χειροπέδες είναι πολύ σκληρές.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κυκλοφορούν από την ρατσιστική επίθεση που έλαβε χώρα στην φυλακή υψίστης ασφαλείας του Οχάιο.

Σε αυτή φαίνονται 4 μαύροι κρατούμενοι να έχουν βγει από τα κελιά τους και αφού έχουν ψαχτεί να κάθονται, δεμένοι με χειροπέδες σε ένα τραπέζι και να παίζουν χαρτιά.

Πίσω τους βρίσκεται ο Γκρεγκ Ρέινκε, ο οποίος ήταν γνωστός για τις ρατσιστικές του απόψεις και την... αγάπη του για τα μαχαίρια.

Ξαφνικά βγάζει ένα αιχμηρό αντικείμενο και ξεκινάει την επίθεση στην μπροστινή παρέα που δεν μπορούσε να κάνει και πολλά να αμυνθεί, καθώς όλοι είχαν δεμένα τα χέρια τους.

Από την επίθεση που έγινε το 2017, δύο από αυτούς τραυματίστηκαν σοβαρά, αλλά πλέον είναι καλά στην υγεία τους.

Το όλο σκηνικό έληξε όταν ένα από τα θύματα κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες και να ρίξει στο έδαφος τον θύτη της επίθεσης.

Τότε έκαναν την εμφάνισή τους και οι φρουροί, οι οποίοι μέχρι εκείνο το σημείο παρακολουθούσαν το περιστατικό γελώντας, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες.

Δύο από τα θύματα, αυτά με τους σοβαρότερους τραυματισμούς αξιώνουν αποζημίωση 70.000 δολαρίων από τους φρουρούς για τις βλάβες που υπέστησαν.