Αδιανόητο: Πατέρας χτυπάει χωρίς έλεος την κορούλα του που προσπαθεί να σταματήσει τον ξυλοδαρμό της μητέρας της (vid)

Gazzetta team
Αδιανόητο: Πατέρας χτυπάει χωρίς έλεος την κορούλα του που προσπαθεί να σταματήσει τον ξυλοδαρμό της μητέρας της (vid)
Ο άντρας συνελήφθη αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο, ενώ οι εικόνες έχουν προκαλέσει σάλο στα social media της Κίνας.

Σοκαριστικές εικόνες κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας σε οικογενειακή επιχείρηση στην Κίνα, στις οποίες εμφανίζεται ένας άντρας να σπρώχνει και να πετάει στο έδαφος την τετράχρονη κορούλα του, όταν η τελευταία προσπάθησε να σταματήσει τον ξυλοδαρμό της μητέρας της.

Μάλιστα, το περιστατικό λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια και του δεύτερου ανήλικου παιδιού της οικογένειας, το οποίο δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει, βλέποντας τον ίδιο του τον πατέρα να ξυλοκοπεί ανελέητα την μητέρα και την αδερφούλα της.

Το αδιανόητο συμβάν έλαβε χώρα στην πόλη Μεϊζού της Κίνας πριν από περίπου μία εβδομάδα, με τον 49χρονο άντρα να συλλαμβάνεται αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του οπτικού υλικού, που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης, ο άντρας αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και δεν είναι η πρώτη φορά που κακοποιεί τη σύζυγό του.

Όπως είανι φυσικό, χρήστες των social media κατακεραύνωσαν τον 49χρονο νταή, ο οποίος δεν δίστασε να χτυπήσει ακόμα και το ανήλικο παιδί του, ενώ πηγές κοντά στην οικογένεια ανέφεραν ότι ήδη η μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου και πλέον διαμένει με συγγενείς της.