Τραγωδία σε σχολή shaolin: Επτάχρονη δολοφονήθηκε από συμμαθητές της επειδή είχε παραπανίσια κιλά (pics & vid)

Gazzetta team
Τραγωδία σε σχολή shaolin: Επτάχρονη δολοφονήθηκε από συμμαθητές της επειδή είχε παραπανίσια κιλά (pics & vid)
Τραγικό θάνατο βρήκε μία επτάχρονη μαθήτρια, η οποία κατέρρευσε λίγες στιγμές αφού είχε δεχθεί απανωτά χτυπήματα από ομάδα συμμαθητών της, στην σχολή shaolin στην οποία την είχαν στείλει οι γονείς ώστε να χάσει βάρος.

Η άτυχη Ντενγκ Κι μετρούσε μόλις δύο μέρες φοίτηση στη σχολή shaolin Shaoshan, μία εκ των δημοφιλέστερων σε ολόκληρη την Κίνα, καθώς είναι διάσημη για τα προγράμματα εκγύμνασης και άσκησης που προσφέρει στους ανήλικους μαθητές που φοιτούν εκεί, όπως και για τα σεμινάρια πολεμικών τεχνών από ειδικευμένους δασκάλους.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, η επτάχρονη δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας πριν ξεκινήσει τα μαθήματα στη σχολή shaolin, κι ως εκ τούτου θεώρησε εξαιρετικά περίεργο το γεγονός του ξαφνικού της θάνατο.

Ύστερα από σειρά πιέσεων στη διεύθυνση της σχολής, οι γονείς του άτυχου κοριτσιού πήραν στα χέρια τους ένα βίντεο από την στιγμή της κατάρρευσης της μικρής στο προαύλιο της σχολής, ενώ λίγες στιγμές πιο πριν φαίνεται περικυκλωμένη από πολλούς ανήλικους μαθητές, οι οποίοι την χτυπούσαν επανειλημμένως στο κεφάλι, στο σώμα και στα πόδια με γροθιές και κλωτσιές.

Το γεγονός της κακοποίησης της Ντένγκ Κι επιβεβαίωσαν κι οι γιατροί του νοσοκομείου που εξέτασαν το παιδί όταν μεταφέρθηκε από την σχολή shaolin, οι οποίοι και διαπίστωσαν ότι έφερε σημάδια και μώλωπες σε όλο της το σώμα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσουν αν κάποιο από τα χτυπήματα που δέχθηκε προκάλεσε τον θάνατό της.

Όπως είναι φυσικό, τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται εκτενώς με το θέμα, κάνοντας λόγο για ακόμα ένα περιστατικό εκφοβισμού που πήρε δραματική τροπή, ενώ οι γονείς της άτυχης μαθήτριας δηλώνουν αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος αναφορικά με τον εντοπισμό των ενόχων, ενώ στρέφουν τα βέλη τους και προς τη διάσημη σχολή shaolin, κάνοντας λόγο για πλημμελή έλεγχο των παιδιών.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk