Κωμικός αστειεύεται για καρδιακή προσβολή και πεθαίνει λίγα λεπτά αργότερα στη σκηνή (vid)

Gazzetta team
Κωμικός αστειεύεται για καρδιακή προσβολή και πεθαίνει λίγα λεπτά αργότερα στη σκηνή (vid)
O Ιαν Κονίτο, γνωστός Βρετανός κωμικός βρισκόταν στη σκηνή κατά τη διάρκεια ενός από τα γνωστά του stand up comedy. Υποκρίνεται πως έχει υποστεί καρδιακή προσβολή και έχει καθηλώσει το κοινό του...

Καθώς λοιπόν υποκρίνεται πως έχει υποστεί καρδιακή προσβολή, εκείνη τη στιγμή την υφίσταται πραγματικά κατά μία τραγική ειρωνία της τύχης. Ο κόσμος φυσικά είναι αδύνατο να αντιληφθεί το τραγικό συμβάν, καθώς θεωρεί πως είναι μέρος της υποκριτικής του Κονίτο.

Λίγο αργότερα καθώς συνειδητοποιούν πως ο ηθοποιός δεν σηκώνεται καλούν γιατρούς, που απλά διαπιστώνουν ότι ο Κονίτο είχε ήδη πεθάνει.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ Atic στο οποίο ήταν η παράσταση είπε στο BBC ότι «ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν μέρος της παράστασης. Ο Κονίτο είχε έναν εκρηκτικό χαρακτήρα στη σκηνή και οι πράξεις του δεν φαινόταν ασυνήθιστες»

Οι άλλοι ηθοποιοί της παράστασης και αφού έμεινε για κάποια λεπτά ακίνητος στο έδαφος, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έτρεξαν στην σκηνή για βοήθεια.

Κάλεσαν ασθενοφόρο και ένας γιατρός που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό προσπάθησε να του κάνει τεχνητή αναπνοή, ενώ το πλήθος απομακρύνθηκε από την αίθουσα. .