Επιβίωσε άθικτος από δύο πολέμους και ακρωτηριάστηκε εξαιτίας της βέρας του (pics)

Gazzetta team
Επιβίωσε άθικτος από δύο πολέμους και ακρωτηριάστηκε εξαιτίας της βέρας του (pics)
Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ένας Βρετανός βετεράνος των πολέμων σε Ιράκ και Αφγανιστάν, ο οποίος είδε το δάκτυλό του να ακρωτηριάζεται εξαιτίας της βέρας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο 33χρονος πρώην στρατιωτικός προσπαθούσε να πηδήξει το φράκτη του σπιτιού του κολλητού ώστε να πάρει ένα δέμα που προοριζόταν για τον ίδιο, όταν το δακτυλίδι του σκάλωσε στον φράκτη χωρίς να το αντιληφθεί, με αποτέλεσμα όταν πήδηξε στο έδαφος, το δάκτυλό του να ακρωτηριαστεί σχεδόν ολόκληρο.

Μάλιστα, ο Πολ Γκριγκς δεν κατάλαβε αμέσως ότι το δάκτυλό του είχε αποκοπεί εξαιτίας του δακτυλιδιού μέχρι να το δει να κρέμεται από τον φράκτη τον οποίο είχε μόλις υπερπηδήσει.

Αποτέλεσμα εικόνας για Paul Biggs finger wedding ring

Αμέσως, μάζεψε το κομμένο μέλος του και μετέβη μόνος του στο νοσοκομείο, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη εφικτή η επανασυγκόλλησή του.

Τραγική ειρωνεία της όλης υπόθεσης εκτός από το γεγονός ότι φορούσε την βέρα του μόλις για τρεις μήνες πριν το ατύχημα, είναι επίσης και το γεγονός ότι ο Γκριγκς παρόλο που συμμετείχε και στους δύο πολέμους σε Ιράκ και Αφγανιστάν σε μάχιμη μονάδα του βρετανικού στρατού, εντούτοις δεν τραυματίστηκε ποτέ, παρά το γεγονός ότι πολλές φορές βρέθηκε εν μέσω καταιγισμό πυρών.

Πλέον, το παράπονό του είναι ότι δεν θα μπορεί να ξαναφορέσει τη βέρα του, γεγονός όμως που δεν ενοχλεί ιδιαίτερα τη σύζυγό του, αν με αυτόν τον τρόπο αποφύγει αντίστοιχους μελλοντικούς τραυματισμούς.

Πληροφορίες: mirror.co.uk