Και δεύτερος άνδρας βρέθηκε να τριγυρνά σε ισπανικό θέρετρο με κομμένο το πέος του

Gazzetta team
Και δεύτερος άνδρας βρέθηκε να τριγυρνά σε ισπανικό θέρετρο με κομμένο το πέος του
Σε απόγνωση οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται και έχουν δύο τέτοια περιστατικά μέσα σε ένα μήνα.

Στην αναζήτηση της αιτίας που οδήγησε και δεύτερο άνδρα, μέσα σε ένα μήνα, να κόψει το πέος του και να αρχίσει να τριγυρνά στους δρόμους, είναι οι αρχές του Κόστα Ντελ Σόλ.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, ένας τύπος μεταξύ 30 και 35 ετών, βρέθηκε να τριγυρνά στο ισπανικό θέρετρο, έχοντας παντού αίματα στο παντελόνι του.

Η αστυνομία των σταμάτησε και πριν προλάβουν να τον ρωτήσουν τι συμβαίνει, εκείνος τους είπε ότι είναι εξωγήινος που τον λένε Σέρχιο, ενώ λίγο αργότερα είπε ότι είναι γυναίκα.

Μόλις οι αρχές κατάλαβαν τι είχε συμβεί, τον πήγαν κατευθείαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε προβεί σε αυτή τη κίνηση, με τα κορδόνια των παπουτσιών του, καλύπτοντας την πληγή με ένα πανί.

Την προηγούμενο μήνα μάλιστα, ένα ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και στην Σαραγόσα, με πρωταγωνιστή έναν 33χρονο Βρετανό που είχε κόψει τελείως το γεννητικό του όργανο.

Μάλιστα, για αυτό είχε συλληφθεί την επόμενη μέρα ένας συμπατριώτης του, επειδή τον βοήθησε.

Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε εξετάσεις που βγήκαν αρνητικές για αλκοόλ και ναρκωτικά, με όλες τις εκτιμήσεις να δείχνουν ότι πρόκειται για ψυχική ασθένεια.

Το γεγονός όμως ότι υπάρχουν δύο ανάλογα περιστατικά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, έχει βάλει σε σκέψεις τις αρχές μήπως κάτι κρύβεται από πίσω.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk