Τούρκος πολίτης απογειώνεται προσπαθώντας να συγκρατήσει μία ομπρέλα από τους θυελλώδεις ανέμους (vid)

Gazzetta team
Τούρκος πολίτης απογειώνεται προσπαθώντας να συγκρατήσει μία ομπρέλα από τους θυελλώδεις ανέμους (vid)
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε μία μικρή επαρχιακή πόλη της νότιας Τουρκίας, όταν οι θυελλώδεις άνεμοι που επικρατούσαν τα πήραν όλα και τα σήκωσαν... κυριολεκτικά.

Πιο αναλυτικά, μία παρέα αντρών που βρισκόταν σε υπαίθρια αγορά είδε τον χάρο με τα μάτια της, καθώς οι ριπές του ανέμου άρχισαν να εκσφενδονίζουν αντικείμενα σε μεγάλες αποστάσεις, όμως τα πράγματα παραλίγο να πάρουν δραματική τροπή, όταν ο αέρας άρχισε να σηκώνει από το έδαφος μία μεγάλη ομπρέλα.

Μερικοί από τους περαστικούς έδωσαν μάχη με τα στοιχεία της φύσης και λίγο έλειψε να παρασυρθούν μαζί με την ομπρέλα, όταν η τελευταία έβγαλε φτερά κι άρχισε να υπερίπταται χωρίς κανείς να μπορεί να την συγκρατήσει.

Στη χειρότερη θέση βρέθηκε ένας άτυχος άντρας, ο οποίος είχε την ατυχή έμπνευση να προσπαθήσει να συγκρατήσει την ομπρέλα με το βάρος του σώματός του, κάτι που όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, με το άντρα ξαφνικά να βρίσκεται αρκετά μέτρα πάνω από το έδαφος.

Ευτυχώς, αντιλήφθηκε άμεσα την δύσκολη θέση που είχε περιέλθει και κατάφερε να πηδήξει από την ομπρέλα πριν αυτή πάρει ακόμα περισσότερο ύψος, καταφέρνοντας να γλιτώσει με μερικές μόνο μελανιές, ενώ όπως είναι φυσικό το βίντεο από την στιγμή της απογείωσης κάνει τον γύρο του διαδικτύου.