Εγκαταλελειμμένο σκυλάκι τρέχει για χιλιόμετρα πίσω από το αυτοκίνητο της οικογένειας που το παράτησε (pics & vid)

Gazzetta team
Εγκαταλελειμμένο σκυλάκι τρέχει για χιλιόμετρα πίσω από το αυτοκίνητο της οικογένειας που το παράτησε (pics & vid)
Σάλο έχει προκαλέσει στην Ταϊλάνδη η άκαρδη απόφαση μίας οικογένειας να παρατήσει στην τύχη του το σκυλί τους, όταν αποφάσισαν ότι δεν το ήθελαν μαζί τους στο νέο σπίτι όπου θα μετακόμιζαν.

Στο οπτικό υλικό που τράβηξε διερχόμενος πολίτης από την πρωτεύουσα Μπανγκόκ εμφανίζεται το άτυχο σκυλάκι να τρέχει για ώρα πίσω από το ασφυκτικά φορτωμένο αμάξι της οικογένειας.

Μάλιστα, ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο, υποστηρίζει πως το σκυλί ακολουθούσε το αμάξι σε κεντρικούς δρόμους και λεωφόρους της πόλης επί αρκετά χιλιόμετρα και τουλάχιστον για μισή ώρα, ώσπου να χάσει το όχημα από το οπτικό του πεδίο και να μείνει οριστικά μόνο του.

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media, μάλιστα, επιχείρησε να μεταπείσει τον οδηγό και τους επιβάτες για την απόφασή τους, ωστόσο εκείνοι ήταν αποφασισμένοι να εγκαταλείψουν οριστικά το σκυλί, λέγοντάς του αυτολεξεί πως «δεν το θέλουμε άλλο πια».

Ευτυχώς, βέβαια, η ανθρωπιά του δικυκλιστή που κατέγραψε το συμβάν δεν του επέτρεψε να αφήσει το άτυχο σκυλάκι στην τύχη του, καθώς το περιμάζεψε και το πήρε για ένα μικρό χρονικό διάστημα στο δικό του σπίτι, μέχρι να το δώσει σε μία φιλική του οικογένεια, με την υπόσχεση ότι θα το φροντίζουν και θα το αγαπούν μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής τους.

Ας ελπίσουμε, τα πράγματα να εξελιχθούν κατ' ευχήν για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου και να μην αναγκαστεί να βιώσει ξανά το απάνθρωπο συναίσθημα της εγκατάλειψης από τους δικούς του ανθρώπους.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk