Έκανε ενδοφλέβια ένεση με χυμούς 20 φρούτων για «νεανική ευεξία» και παραλίγο να πεθάνει

Gazzetta team
Έκανε ενδοφλέβια ένεση με χυμούς 20 φρούτων για «νεανική ευεξία» και παραλίγο να πεθάνει
Σε μπελάδες αποφάσισε να βάλει την σωματική της ακεραιότητα μία 51χρονη γυναίκα από την Κίνα, η οποία παραλίγο να πεθάνει, λίγη ώρα μετά την ενδοφλέβια ένεση που έκανε η ίδια στον εαυτό της, με περιεχόμενο χυμούς από 20 διαφορετικά φρούτα.

Η 51χρονη γυναίκα είχε διαβάσει διάφορες αναφορές σχετικά με τα «οφέλη» του οργανισμού από την ενδοφλέβια χορήγηση των χυμών των φρούτων, καθώς σύμφωνα με όσα ανέφερε αργότερα ήταν πεπεισμένη ότι με αυτόν τον τρόπο θα γινόταν ευκολότερη η απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και των βιταμινών των φρούτων από τον οργανισμό.

Έτσι, αφού έβαλε σε μία σύριγγα τους χυμούς σχεδόν 20 ξεχωριστών φρούτων, στη συνέχεια έκανε την ένεση σε μία από τις φλέβες του χεριού, με την συνέχεια, όμως, να είναι κάτι παραπάνω από δραματική.

Λίγα λεπτά μετά την ενδοφλέβια ένεση, η γυναίκα άρχισε να αισθάνεται ρίγη και να ανεβάζει υψηλό πυρετό, ενώ παρουσιάστηκαν δερματικές αλλοιώσεις στο σημείο της ένεσης. Αμέσως, διακομίστηκε σε τοπικό νοσοκομείο της πόλης Τσενζού, όπου χρειάστηκαν οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ώστε να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό, η γυναίκα είχε υποστεί μόλυνση και πολυοργανική ανεπάρκεια, καθώς είχαν επηρεαστεί τόσο η καρδιά της όσο και τα νεφρά με το συκώτι της.

Τελικά, μετά την χορήγηση αντιβιοτικών και αιμοκάθαρσης, η κατάστασή της βελτιώθηκε αρκετά τις αμέσως επόμενες ημέρες, με τους γιατρούς να σημειώνουν ότι δεν είχαν ξαναδεί παρόμοιο περιστατικό στην πολύχρονη καριέρα τους, ενώ οι αρχές της χώρας προειδοποιούν τους κατοίκους να μην κάνουν χρήση αμφιβόλου προέλευσης γιατροσοφιών και «μαντζουνιών» που διαδίδονται ευρέως από μη επαγγελματίες.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk