Γυναικολόγος απέκτησε 48 παιδιά χρησιμοποιώντας το δικό του σπέρμα σε γυναίκες που έκαναν εξωσωματική (pics & vid)

Gazzetta team
Γυναικολόγος απέκτησε 48 παιδιά χρησιμοποιώντας το δικό του σπέρμα σε γυναίκες που έκαναν εξωσωματική (pics & vid)
Πατέρας 48 παιδιών αποδείχθηκε πως ήταν ένας γυναικολόγος από τις ΗΠΑ, ο οποίος επί σειρά ετών εξαπατούσε γυναίκες που ήθελαν να αποκτήσουν παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση, γονιμοποιώντας τα θύματά του με το δικό του σπέρμα.

Μία απίστευτη υπόθεση εξαπάτησης δεκάδων γυναικών, που επιθυμούσαν να αποκτήσουν παιδιά μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης μονοπωλεί το ενδιαφέρον των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, καθώς οι αποκαλύψεις για την δράση του 80χρονου σήμερα γυναικολόγου Ντόναλντ Κλάιν διαδέχονται η μία την άλλη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο γυναικολόγος από την πολιτεία της Ιντιάνα εξαπατούσε κατ' εξακολούθηση όσες γυναίκες απευθύνονταν στο ιατρείο του ώστε να της βοηθήσει να αποκτήσουν δικά τους παιδιά μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, καθώς αντί για το σπέρμα κάποιου δωρητή, χρησιμοποιούσε το δικό του, χωρίς να το γνωρίζουν τα θύματά του.

Οι ντετέκτιβ που ασχολήθηκαν με την υπόθεση του Κλάιν, υπολογίζουν πως σε διάστημα δεκάδων ετών τις δεκαετίες του '70 και του '80, 48 παιδιά γεννήθηκαν έχοντας ως βιολογικό πατέρα τον γιατρό, χωρίς ωστόσο κανείς να γνωρίζει ότι ο Κλαίν ήταν ο «δωρητής» σπέρματος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Atlantic, η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται σταδιακά όταν ένας άγνωστος άντρας πλησίασε την 33χρονη Χέδερ Κουκ αναφέροντάς της ότι ο πραγματικός της πατέρας είναι ο δρ. Κλάιν, γεγονός που της προξένησε εντύπωση καθώς θυμόταν ότι στον συγκεκριμένο γυναικολόγο είχε απευθυνθεί η μητέρα της στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί.

Εκείνη με τη σειρά της άρχισε να σκαλίζει την υπόθεση, ανακαλύπτοντας πως -ούτε λίγο ούτε πολύ- σχεδόν 50 ακόμη άνθρωποι ήταν ετεροθαλή αδέρφια της, ενώ οι καταγγελίες έφτασαν μέχρι τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες και ξεδιάλυναν οριστικά την υπόθεση, μέσω αναλύσεων DNA αλλά και των ιατρικών αρχείων του γραφείου του Κλάιν.

Ο Κλάιν παραδέχτηκε την ενοχή του για όσα του καταμαρτυρούσαν, ωστόσο δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του, καθώς -εκτός της ιατρικής δεοντολογίας- δεν θεωρήθηκε ότι παρέβη κάποιο νόμο.

Πλέον, όσα από τα παιδιά του Ντόναλντ Κλάιν έχουν ενημερωθεί για τις πραγματικές συνθήκες της γέννησής τους, δίνουν μάχη με τον χρόνο ώστε να εντοπίσουν και τα υπόλοιπα ετεροθαλή τους αδέρφια, έχοντας δημιουργήσει μία σελίδα στο Facebook για την επίτευξη του στόχου τους, ενώ μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, ο Κλάιν έχασε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και έχει συνταξιοδοτηθεί.

Πληροφορίες: msn.com