Νεαρός κατασπαράχθηκε από τα λιοντάρια που είχε ως κατοικίδια στον κήπο του (pics & vid)

Gazzetta team
Νεαρός κατασπαράχθηκε από τα λιοντάρια που είχε ως κατοικίδια στον κήπο του (pics & vid)
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 36χρονος άντρας από την Τσεχία, όταν κατασπαράχθηκε από τα δύο λιοντάρια που είχε ως κατοικίδια στον πίσω κήπο του σπιτιού του στο χωριό Ζντέτσοφ.

Ο Μικάλ Πράσεκ το 2016 είχε αγοράσει από ζωολογικό κήπο της χώρας ένα αρσενικό κι ένα θηλυκό λιοντάρι, ευελπιστώντας μία μέρα να του χαρίσουν ένα μικρό λιονταράκι, όμως η μοίρα επιφύλασσε άδοξο τέλος στον νεαρό Τσέχο, καθώς η άψυχη σορός του εντοπίστηκε στον περιφραγμένο χώρο, όπου ζουν τα δύο επιβλητικά αιλουροειδή.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, τον Πράσεκ αναζητούσαν επίμονα επί δύο ημέρες οι γονείς του, καθώς δεν απαντούσε στις συνεχείς κλήσεις τους, ενώ οι άντρες της αστυνομίας που έφτασαν στην αγροικία του 36χρονου αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν και να θανατώσουν τα δύο ζώα.

Ο Πράσεκ είχε δει τον εαυτό του να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της χώρας πριν από λίγους μήνες, όταν κατά τη διάρκεια μίας βόλτας με την λέαινά του, η τελευταία είχε επιτεθεί κι είχε τραυματίσει ελαφρά με τα νύχια της έναν περαστικό, ενώ εναντίον του εκκρεμούσαν αγωγές από τον τοπικό δήμο για παραβάσεις σχετικές με την κατοχή των δύο λιονταριών.

Πληροφορίες: bbc.com