Ένα ζευγάρι vegan έκανε χορτοφαγική διατροφή στο 5 μηνών μωρό του και κόντεψε να πεθάνει της πείνας (pics)

Gazzetta team
Ένα ζευγάρι vegan έκανε χορτοφαγική διατροφή στο 5 μηνών μωρό του και κόντεψε να πεθάνει της πείνας (pics)
Το συγκεκριμένο ζευγάρι άλλαξε την διατροφή που είχαν πάρει από τον γιατρό με μία άλλη που βρήκαν στο internet βασισμένο σε πουρέ πατάτας.

Το αν κάποιος θα τρώει κρέας ή όχι, είναι δικαίωμά του να το αποφασίσει. Το να αναγκάζει όμως ένα βρέφος 5 μηνών να είναι χορτοφάγο, αποτελεί εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν του επιτρέπει να πάρει το βάρος που χρειάζεται.

Αταλάντα - Μίλαν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Αυτό λοιπόν έκανε ένα ζευγάρι στην Φλόριντα, το οποίο συνελήφθη και θα περάσει από δικαστήριο.

Η Τζούλια Φρεντς και ο Ρόμπερτ Μπούσκι πριν από 5 μήνες έφτασαν στην ζωή ένα υγιέστατο παιδάκι, το οποίο βγήκε από το νοσοκομείο 3,1 κιλά.

Μάλιστα ο γιατρός που τους παρακολουθούσε, είχε δώσει και οδηγίες για την διατροφή του, τις οποίες η 20χρονη και ο 31χρονος μετά από λίγο καιρό αποφάσισαν να μην τις ακολουθήσουν.

Έτσι, ακολούθησαν μία άλλη που βρήκαν στο internet στηριζόμενη σε πουρέ πατάτες, με αποτέλεσμα το μωρό να βρεθεί υποσιτισμένο και να ζυγίζει μόλις 3,7 κιλά.

«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ μωρό σε τέτοια κατάσταση. Τα πλευρά του διαγράφονταν στο δέρμα του», είπε ο ντεντέκτιβ, Λάουρεν Γουότσον που το βρήκε μετά από καταγγελία που έγινε.

Ευτυχώς από την Τετάρτη το μωρό τρέφεται σωστά και έχει ήδη πάρει 200 γραμμάρια.