Δεκάδες... μάγισσες ξόρκισαν και καταράστηκαν τους εχθρούς του Πούτιν (pics & vid)

Gazzetta team
Δεκάδες... μάγισσες ξόρκισαν και καταράστηκαν τους εχθρούς του Πούτιν (pics & vid)
Με έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο, δεκάδες αυτοαποκαλούμενες μάγισσες από την Ρωσία, συγκεντρώθηκαν για να καταραστούν και να ξορκίσουν τους εχθρούς του Ρώσου προέδρου.

«Μάγισσες» αποφάσισαν να συγκεντρωθούν προκειμένου να… καταραστούν τους εχθρούς της Ρωσίας και έκαναν ξόρκια για να αυξηθεί η δύναμη και η επιρροή του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Πρόκειται για την αυτοαποκαλούμενη «Αυτοκρατορία των Δυνατότερων Μαγισσών» που συγκεντρώθηκε σε έπαυλη της Μόσχας με σκοπό να βοηθήσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Φορώντας μαύρους μανδύες και διαβάζοντας ξόρκια από βιβλία οι «μάγισσες» χρησιμοποίησαν τις δυνάμεις που ισχυρίζονται πως έχουν με βασικό σκοπό να στηρίξουν τον Ρώσο πρόεδρο.

«Αυτός που ακούει, αλλά δεν ακούει, αυτό που βλέπει, αλλά δεν βλέπει, που ήταν και θα είναι, δεν θα ξεχάσει τα λόγια μου: Ύψωσε την μεγάλη δύναμη της Ρωσίας και καθοδήγησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν αληθινά και σωστά μέσα από τον λόγο μου», ήταν μία από τις επικλήσεις των μαγισσών.

Πάντως δεν έλειψαν και οι… κατάρες εναντίον των εχθρών του Πούτιν: «Αυτός που έρχεται σ’ εμάς για να μας κάνει κακό, που μας αφήνει με αυτό, που μας πληγώνει ή λέει άσχημα πράγματα για εμάς να είναι καταραμένος αιώνια και αέναα. Καταραμένοι οι εχθροί μας! Καταραμένοι!».

Επικεφαλής της «Αυτοκρατορίας των Δυνατότερων Μαγισσών» είναι η Αλιόνα Πόλιν, σύμφωνα με την οποία η τελετή διήρκησε 20 λεπτά.

Πηγή: reader.gr