«Δεν ήξερα τίποτα για τα ναρκωτικά. Με παγίδευσε φίλος μου»: Το 21χρονο μοντέλο αρνείται τις κατηγορίες (vid)

Gazzetta team
«Δεν ήξερα τίποτα για τα ναρκωτικά. Με παγίδευσε φίλος μου»: Το 21χρονο μοντέλο αρνείται τις κατηγορίες (vid)
Αθώα δηλώνει η 21χρονη που συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2017 στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών.

Το μοντέλο μιλώντας μέσα από τις φυλακές στις οποίες κρατείται με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, υποστηρίζει ότι δεν ήξερε ότι μετέφερε ναρκωτικά στην τσάντα της και ότι έπαθε σοκ όταν συνελήφθη και οι αστυνομικοί της έδειξαν τον διπλό πάτο του σακιδίου της.

Υπενθυμίζεται ότι το τότε 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη, επρόκειτο να ταξιδέψει με τον σύντροφό της στο Χονγκ Κονγκ, με ενδιάμεσο σταθμό την Αντίς Αμπέμπα. Όταν έφτασαν εκεί, ο σύντροφός της, τής είπε ότι από ένα λάθος στα εισιτήρια έπρεπε να ταξιδέψουν χωριστά και της έδωσε την καινούρια τσάντα για να βάλει κάποια ρούχα που αγόρασε εκεί.

«Με παγίδευσε φίλος μου»

Στο ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ANT1, σε ερώτηση του δικηγόρου της πώς, λόγου του έξτρα βάρους, δεν κατάλαβε ότι μετέφερε κάτι ύποπτο, η 21χρονη απαντά: «Εγώ αυτή την ώρα βιαζόμουν για να πετάξω και έτσι όπως βιαζόμουν πήρα όλα τα ρούχα και τα έβαλα μέσα στην τσάντα. Βέβαια επιχείρησα μεν, την άνοιξα να δω αν όλα τα τσεπάκια, μέσα τα φερμουάρ ήταν όλα καινούργια, καθαρά, δεν υπήρχε τίποτα, αλλά ήταν καινούργια. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν ήμουν σίγουρη πόσα κιλά ήταν η τσάντα, γιατί δεν τη σήκωσα την τσάντα, την είχα αφήσει πάνω στο κρεβάτι».

«Πιστεύω ότι ο Θεός ξέρει ότι είμαι αθώα, την αθωότητά μου. Και ότι τώρα αυτό το πράγμα είναι ένας Γολγοθάς που περνάω και ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η λύτρωση. Η λύτρωσή μου θα έρθει τον επόμενο μήνα, αυτό πιστεύω, και σε αυτό παρακαλάω κιόλας, στο Θεό», είπε, αναφερόμενη στην έναρξη της δίκης της, που θα ξεκινήσει στις 7 Μαρτίου και αναμένεται να διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα.

«Είχα πάθει σοκ. Είχα “μείνει”. Μόλις μου έδειξαν το τεστ των ναρκωτικών και ότι αυτό είναι κοκαΐνη, εγώ έμεινα “κόκκαλο”» περιγράφει για το σοκ που βίωσε όταν οι τελωνειακοί υπάλληλοι βρήκαν τα ναρκωτικά. «Αναρωτήθηκα για ποιο λόγο έχω εγώ κοκαΐνη μέσα στην τσάντα την οποία μου έδωσε κάποιος άλλος και ειδικά ο φίλος μου;».

Πηγή: reader.gr