Πλάκωσε στο ξύλο δύο γυναίκες και υποστηρίζει ότι αυτές επιτέθηκαν πρώτες (pic & vid)

Gazzetta team
Πλάκωσε στο ξύλο δύο γυναίκες και υποστηρίζει ότι αυτές επιτέθηκαν πρώτες (pic & vid)
Ο δράστης του ξυλοδαρμού όχι μόνο δεν απολογήθηκε στα θύματά τους αλλά αν' αυτού υποστήριξε πως εκείνες τον προκάλεσαν και του επιτέθηκαν πρώτες, με τον ίδιο να βρίσκεται σε κατάσταση... αυτοάμυνας.

Οργισμένη παρακολουθεί η κοινωνία του Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, ένα απαράδεκτο και βάρβαρο περιστατικό ξυλοδαρμού δύο γυναικών στο κέντρο της πόλης, από έναν 30χρονο άντρα.

Ο Άρκα Σανγκαμπαράνι εμφανίζεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου να ξυλοκοπεί με ιδιαίτερη βιαιότητα δύο γυναίκες και να τις σωριάζει στην μέση του δρόμου, ενώ δεκάδες περαστικοί παρακολουθούν το αποτρόπαιο θέαμα, χωρίς κανείς να προσπαθεί να σταματήσει τον δράστη.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δύο θυμάτων της επίθεσης, ο 30χρονος άρχισε να παρενοχλεί έναν υπαίθριο μικροπωλητή με βρισιές και κλωτσιές, ενώ όταν οι ίδιες επενέβησαν για να τον σταματήσουν, εκείνος τους επιτέθηκε με γροθιές, που είχαν σαν αποτέλεσμα η μία γυναίκα να διαγνωστεί με κάταγμα στην κάτω γνάθο κι η άλλη να υποφέρει από διάσειση και δύο σπασμένα δάκτυλα.

Αίσθηση, όμως, προκάλεσε η απολογία του 30χρονου, όταν ο τελευταίος παραδόθηκε στις αρχές, καθώς -ούτε λίγο ούτε πολύ- άρχισε να λέει στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα, καθώς κι ότι οι δύο γυναίκες του επιτέθηκαν πρώτες και μάλιστα η μία κατάφερε να τον ρίξει στο έδαφος.

Πάντως, οι ευφάνταστες δικαιολογίες του συλληφθέντα δεν φάνηκε να πείθουν τις διωκτικές αρχές, οι οποίες αδυνατούσαν να πιστέψουν πως δυο μικρόσωμες γυναίκες αντιπαρατέθηκαν και μάλιστα έριξαν στο έδαφος τον ύψους 2 μέτρων και βάρους 130 κιλών δράστη.

Πλέον, ο 30χρονος νταής περιμένει να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου, αντιμετωπίζοντας σοβαρότατες κατηγορίες για επίθεση, βιαιοπραγίες και σωματικές βλάβες, ενώ αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση ύψους 90.000 δολαρίων.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk